moh3n 16 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ سلام من توی دیتابیسم یه جدول دارم که توش 10 تا نام کاربری ذخیره شده. حالا چطوری وقتی میخواهیم اطلاعات رو وارد جدول کنیم، این اطلاعات فقط برای نام کاربری 4 و 7 ثبت بشه. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، moh3n گفته است : سلام من توی دیتابیسم یه جدول دارم که توش 10 تا نام کاربری ذخیره شده. حالا چطوری وقتی میخواهیم اطلاعات رو وارد جدول کنیم، این اطلاعات فقط برای نام کاربری 4 و 7 ثبت بشه. با تشکر از آپدیت استفاده کن ID = 4 SQL1.ExecNonQuery("UPDATE tblUsers set Username ='"& txtUsername.text &"' WHERE ID = " & ID) Username = نام فیلد tblUsers = نام دیتابیس /// عذر میخوام برای b4a گفتم شما برای php میخواستین گویا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سلام کدی که دوستمون دادن، برای php به شکل زیر هست ، وقتی که 2 تا پارامتر پست کنید به اسم username و id <?php $conn = mysqli_connect('localhost','username','pass','test'); if($conn->query("update tbl set username = '".$_POST["username"]."' WHERE id = ".$_POST["id"]) === true) { echo "updated"; } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.