رفتن به مطلب
  • 0

فراخوانی لیبل در مولتی پنل

s.t.p

سوال

با سلام خدمت شما

من با استفاده از مولتی پنل 20 تا لیبل رو از دیتابیس فراخوانی کردم و حالا میخواستم برای هر لیبل تعریف کنم که مثلا اگر بر روی لیبل اولی کلیک کرد بیاد فلان کار رو بکنه,اگر بر روی لیبل دومی کلیک شد بیاد این کار رو انجام بده و...

اما در دیزاینر فقط یک لیبل گذاشته شده حالا من چه طوری بیام برای هر لیبل یک چیز تعریف کنم؟

و یک سوال دیگه(البته میدونم با عنوان تایپیک هماهنگی نداره اما دیگه گفتم تایپیک باز نکنم):

میخوام برای هر اکتیویتی یک پس زمینه بزارم(یک تصویر برای پس زمینه)با چه کدی میتونم این تصویر زمینه رو بزارم؟

ممنون بابت پاسخ

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

جواب سوال دومتون هم مشخصه ، تو هر اکتیویتی یک لایوت رو لود کردین مثلا 

Activity.loadlayout(layout1)

به قسمت دیزاینر برید و و لایه ی مورد نظرتان رو انتخاب کنید ، از قسمت فایل ، عکس مورد نظرتونو ادکنید و در نهایت   به جای رنگ ، گزینه ی color drawable رو تغییر بده و  عکس خودتون انتخاب کنید 

لینک ارسال

در 12 ساعت قبل، 2roshke گفته است :

جواب سوال دومتون هم مشخصه ، تو هر اکتیویتی یک لایوت رو لود کردین مثلا 

Activity.loadlayout(layout1)

به قسمت دیزاینر برید و و لایه ی مورد نظرتان رو انتخاب کنید ، از قسمت فایل ، عکس مورد نظرتونو ادکنید و در نهایت   به جای رنگ ، گزینه ی color drawable رو تغییر بده و  عکس خودتون انتخاب کنید 

در 13 ساعت قبل، s.t.p گفته است :

با سلام خدمت شما

من با استفاده از مولتی پنل 20 تا لیبل رو از دیتابیس فراخوانی کردم و حالا میخواستم برای هر لیبل تعریف کنم که مثلا اگر بر روی لیبل اولی کلیک کرد بیاد فلان کار رو بکنه,اگر بر روی لیبل دومی کلیک شد بیاد این کار رو انجام بده و...

اما در دیزاینر فقط یک لیبل گذاشته شده حالا من چه طوری بیام برای هر لیبل یک چیز تعریف کنم؟

و یک سوال دیگه(البته میدونم با عنوان تایپیک هماهنگی نداره اما دیگه گفتم تایپیک باز نکنم):

میخوام برای هر اکتیویتی یک پس زمینه بزارم(یک تصویر برای پس زمینه)با چه کدی میتونم این تصویر زمینه رو بزارم؟

ممنون بابت پاسخ

برای هر عکس نیاز نیست یه لایوت بسازیم:shok:

این کد برای تغییر پس زمینه هست

Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"0144927246116185102a.jpg"))

لینک ارسال

بنده عنوان نکردم برای هر عکس یک اکتیویتی بسازن:unknown:

گفتم اگه تو اکتیویتی ، اومدی و یک لایوت رو لود کردی ، میتونی از همونجا هم تصویر رو اتخاذ بدی

لینک ارسال

دوستان من اموزش رو دیدم

میشه به جای استفاده از عدد و... از pdf استفاده کرد؟

یعنی میخوام بعد از این که مولتی پنل رو ساختم و تگش کردم بعدش برای هر لیبلی که ایجاد کردم یک pdf قرار بدم

اگه امکان استفاده از pdf هست لطفا راهنمایی کنید

اگر امکانش نیست یه راه برای مشکل زیر پیشنهاد بدید:

میخوام 20 تا لیبل یا باتن ایجاد کنم و برای هر کدوم یک pdf قرار بدم

ممنون

لینک ارسال

درود 

چرا پی دی اف ؟ میتوانید از دیتابیس استفاده کنید که هم راحت تره و هم سبکتر ، سرچ کنید و درباره ی دیتابیس آفلاین ، مطالبی رو بدست بیارید و از دیتابیس استفاده کنید ، چون منطقیه ، بازم اگه نخواستن ، منظر جواب اساتید باشید

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...