ssszmath 15 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ با سلام من توی برنامه از آیکن فونت استفاده کرده ام و تم برنامه من هم متریاله و از appcompat استفاده شده ولی نمیدونم چرا آیکن فونت رو اضافه میکنم به صورت یه مستطیل کوچیک نشان میده توی b4a 6.5 هم با استفاده از دیزاینر از آیکن فونت استفاده میکنم بازم به جای آیکن یه مستطیل کوچیک نشون میده با تشکر از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ در هم اکنون، ssszmath گفته است : با سلام من توی برنامه از آیکن فونت استفاده کرده ام و تم برنامه من هم متریاله و از appcompat استفاده شده ولی نمیدونم چرا آیکن فونت رو اضافه میکنم به صورت یه مستطیل کوچیک نشان میده توی b4a 6.5 هم با استفاده از دیزاینر از آیکن فونت استفاده میکنم بازم به جای آیکن یه مستطیل کوچیک نشون میده با تشکر از راهنماییتون راهش رو که نمی دونم . ولی اگه مشکلت حل نشد این آموزش رو ببین . به راحتی می تونی فونت آیکون بسازی و تو برنامه استفاده کنی فیلم فارسی آموزش ساخت فونت آیکون سافت آی آر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، ssszmath گفته است : با سلام من توی برنامه از آیکن فونت استفاده کرده ام و تم برنامه من هم متریاله و از appcompat استفاده شده ولی نمیدونم چرا آیکن فونت رو اضافه میکنم به صورت یه مستطیل کوچیک نشان میده توی b4a 6.5 هم با استفاده از دیزاینر از آیکن فونت استفاده میکنم بازم به جای آیکن یه مستطیل کوچیک نشون میده با تشکر از راهنماییتون اگر داخل کدنویسی استاده میکنید باید ایکون های اضافه شده به بیسیک 6.5 رو از قست لایبرری های اینترنال به فایل های برنامه اضاف کنید اما برای دیزاینر چک کنید که typeface رو صحیح انتخاب کرده اید من در برنامه جدیدم از این آیکون ها استفاده کردم و مشکلی ندیدم این مشکل نشان ندادن ایکون به ۲ دلیل ایجاد میشه یک شما برنامه رو روی حالت دیباگ خروجی میگرید ۲ فونت ها رو اضاف به برنامه نکردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ssszmath 15
با سلام
من توی برنامه از آیکن فونت استفاده کرده ام و تم برنامه من هم متریاله و از appcompat استفاده شده ولی نمیدونم چرا
آیکن فونت رو اضافه میکنم به صورت یه مستطیل کوچیک نشان میده
توی b4a 6.5 هم با استفاده از دیزاینر از آیکن فونت استفاده میکنم بازم به جای آیکن یه مستطیل کوچیک نشون میده
با تشکر از راهنماییتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.