mahfelsoft 130 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ بچه ها ببینید من برای ارتباط با ما و ارسال ایمیل این کد رو استفاده می کنم Dim Message As Email Message.To.Add("[email protected]") StartActivity(Message.GetIntent) اما متاسفانه وقتی کامپایل میکنم این ارور رو میده . میتونید کمک کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ کلا به هر چی با intent میزارم توی شبیه ساز ارور میده اما توی گوشی خودم نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ خب دوست عزیز اینتنت به دسترسی های خود گوشی رجوع میکنه و امولاتور این خئاص رو نداره. الان این کد میاد ایمیلی که توی خود گوشی وارد کردید رو باز میکنه وو میفرسته دیگه. خب دارید میگید رو گوشی تست میکنید مشکلی نیست خوب دیگه به کارتون ادامه بدید مشکلی پیش نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ این هم به هر حال نکته ایه *خنده**شیطان**باکلاس* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
بچه ها ببینید من برای ارتباط با ما و ارسال ایمیل این کد رو استفاده می کنم
اما متاسفانه وقتی کامپایل میکنم این ارور رو میده . میتونید کمک کنید ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.