omidquest 41 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ اساتید بزرگوار لطفا این کد های php رو یه نگاه بندازین هیچ اروری توی log و یا اجرا نداره ولی اطلاعات رو ثبت نمیکنه خیلی سعی کردم از طریق w3school بفهمم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید <?php $servername = "www.------.ir"; $username = "------"; $password = "-----"; $dbname = "------"; // Create connection $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); // Check connection if ($conn->connect_error) { die("Connection failed: " . $conn->connect_error); } $username=$_POST['username']; $password=$_POST['password']; $mobile=$_POST['mobile']; $sql = "SELECT rowid, username, password FROM users WHERE username='$username' "; $result = $conn->query($sql); if ($result->num_rows === 0) { $sql = "INSERT INTO users (username, password, mobile) VALUES ('$username', '$password', '$mobile')"; echo 'OK'; } else { while($rowid = $result->fetch_assoc()) { echo "NO"; } } $conn->close(); ?> نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ سلام این درستشه <?php $con=mysql_connect('localhost','Name','passwordDataBase','User'); if(!$con) {die ('MySQL connect error !');} if(!mysql_select_db('telchane_im')){die('MySQL database select error !');} $image="test Nima Matn" if(!$image) { die('لطفا لینک را وارد کنید !'); } $query= mysql_query ("insert into nima (image) values('$image'); "); if(mysql_affected_rows()>0) { die ('ثبت شد'); } else { die('مشکلی بوجود آمده است !'); } ?> فکر کنم دیگه خودتون دستوراتش رو بتونید ویرایش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omidquest 41 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ ممنون از لطفت ولی من دنبال پیدا کردن اون ایراد بودم اون کد همش کار میکنه فقط مشکل اینسرت دارم میخوام ببینم چرا اینسرت نمیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omidquest 41
اساتید بزرگوار لطفا این کد های php رو یه نگاه بندازین
هیچ اروری توی log و یا اجرا نداره ولی اطلاعات رو ثبت نمیکنه
خیلی سعی کردم از طریق w3school بفهمم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.