میلاد حائری 180 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ سلام برنامه هایی که مینویسم seekbar اینجوری داره میخوام از اون ابیا بشه چکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ سلام آموزش تغییر تم نرم افزار موجوده تو انجمن سرچ کنید همه چی دستتون میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، miladhaerian گفته است : سلام برنامه هایی که مینویسم seekbar اینجوری داره میخوام از اون ابیا بشه چکار کنم سلام از اون ابی ها دقیقا یعنی از کدوم ها یه اسکرین بگذارید تا راحت تر بشه راهنمایی کرد . شاید نیاز باشه از کتابخونه های دیگه استفاده کنید شاید نیاز باشه تم برنامه رو به متریال تغییر بدید شاید هم فقط به تغییر رنگ نیاز داشته باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ خوب مرسی این حل شد ولی وقتی برنامه رو روی یه گوشی دیگه با یه سایز دیگه میفرستم این سفیده seekbar یا میره پایین یا میره بالا باید چکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، miladhaerian گفته است : خوب مرسی این حل شد ولی وقتی برنامه رو روی یه گوشی دیگه با یه سایز دیگه میفرستم این سفیده seekbar یا میره پایین یا میره بالا باید چکار کنم؟ فکر کنم باید عرضش رو بالا ببرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد حائری 180
سلام برنامه هایی که مینویسم seekbar اینجوری داره میخوام از اون ابیا بشه چکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.