با سلام و خسته نباشید من میخوام یه کادر شبیه به مسیج باکس رو که خودم با لایوت طراحی کردم با زدن دکمه ای باز بشه و با زدن دکمه بستن که روی اون لایوت هست بسته بشه
کاری که کردم قرار دادن یه پنل در اکتیویتی و false کردن visible اون و لود لایوت مورد نظر داخلش بود و وقتی روی دکمه کلیک شه مقدار visible اون پنل رو True کردم کدی شبیه به زیر :
Dim Attentionpanel As Panel
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("main")
Attentionpanel.Initialize("")
Activity.AddView(Attentionpanel,0,0,100%x,100%y)
Attentionpanel.LoadLayout("internetbox")
Attentionpanel.Visible = False
End Sub
Sub showpopup_Click
Attentionpanel.Visible = True
End Sub
Sub hideback_Click
Attentionpanel.Visible = False
End Sub
این کد روی گوشی سامسونگ ک اندروید ۶ هستش به خوبی کار میکنه ظاهرا ، ولی وقتی روی گوشی سونی ک اندروید ۴ هست تست میکنم لایوت internetbox ( پاپ اپ ) زیر لایوت و المان های لایوت اصلی لود میشه !
مشکل از کجاست ؟! یکسری دوستان هم میگن لایوت رو در event مربوط به باتن لود کنم و سپس برای مخفی کردنش از removeview استفاده کنم اما وقتی دوبار پاپ اپ رو ظاهر و مخفی میکنم با این روش دفعه دوم پیام اخطاری میده مبنی بر اینکه you must remove child first !
سوال
arioman 10
با سلام و خسته نباشید من میخوام یه کادر شبیه به مسیج باکس رو که خودم با لایوت طراحی کردم با زدن دکمه ای باز بشه و با زدن دکمه بستن که روی اون لایوت هست بسته بشه
کاری که کردم قرار دادن یه پنل در اکتیویتی و false کردن visible اون و لود لایوت مورد نظر داخلش بود و وقتی روی دکمه کلیک شه مقدار visible اون پنل رو True کردم کدی شبیه به زیر :
Dim Attentionpanel As Panel Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") Attentionpanel.Initialize("") Activity.AddView(Attentionpanel,0,0,100%x,100%y) Attentionpanel.LoadLayout("internetbox") Attentionpanel.Visible = False End Sub Sub showpopup_Click Attentionpanel.Visible = True End Sub Sub hideback_Click Attentionpanel.Visible = False End Sub
این کد روی گوشی سامسونگ ک اندروید ۶ هستش به خوبی کار میکنه ظاهرا ، ولی وقتی روی گوشی سونی ک اندروید ۴ هست تست میکنم لایوت internetbox ( پاپ اپ ) زیر لایوت و المان های لایوت اصلی لود میشه !
مشکل از کجاست ؟! یکسری دوستان هم میگن لایوت رو در event مربوط به باتن لود کنم و سپس برای مخفی کردنش از removeview استفاده کنم اما وقتی دوبار پاپ اپ رو ظاهر و مخفی میکنم با این روش دفعه دوم پیام اخطاری میده مبنی بر اینکه you must remove child first !
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.