من روی پروژه ای کار میکنم که توی یکی از ACTIVITY هاش قراره دو تا EDIT TEXT قرار گرفته که
EDIT TEXT 1 اومدم اونو به یک عملیاتی محدود کردم که کاربر وادار کنم به این روش پیش بره برای نوشتن
من اومدم از کتابخانه IME استفاده کردم برای اینکار
خوب اولین محدودیت کردن این EDIT TEXT 1 به نام edt_name_devacie تغییر دادم و شروع کردم به کد نویسی :
ime1.Initialize("ime1")
ime1.SetCustomFilter(edt_name_devacie,edt_name_devacie.INPUT_TYPE_TEXT,"ABCDEFGHIJORKLMNOPQRSWXTYZU")
خوب من اومدم با حروف بزرگ اینگلیسی کاربر تایپ بکنه به جز این حروف چیز دیگه تایپ نکنه
ime1.SetLengthFilter(edt_name_devacie,8)
خوب اومدم اینجا که بیشتر از 7 کاراکتر تایپ نکنه
Sub edt_name_devacie_TextChanged (Old As String, New As String)
If New.Length >=7 Then
edt_name_devacie.Text = Old
edt_name_devacie.TextSize=12
edt_name_devacie.TextColor=Colors.White
ToastMessageShow(" نام دستکاه بیشتر از 7 کاراکتر اضافه نشود و لطفا حروف بزرگ اینگلیسی تایپ شود ",False)
End If
End Sub
خوب ولی تا اینجا که من اومدم این کد هارو نوشتم تست کردم باب میلم نبود
من ای کاش میتونستم کیبرد گوشی کاربر طوری تنظیم میکردم فقط حروف بزرگ اینگلیسی نشون بده
خوب ممنون میشم از اساتید که راهنماییم کنن که چطور میتون کیبرد کاربر به حروف بزرگ و اینگلیسی تبدیل کنم چطور میتونم به زبان گوشی برای کنترل دسترسی داشته باشم
یک موردی دوستان توجه کنن که وقتی با کتابخانه IME استفاده می شود و EDITTEXT محدود میکنیم
و اون زمان روی EDITTEXT کلیک می کنیم کیبرد گوشی فرض ازقبل به زبان فارسی کیبرد تنظیم کرده و کیبرد گوشی باید کاربر تنظیمشو تغییر بده تا بتونه تو EDITTEXT تایپ بشه خوب این عمل زیاد خوب نیست
پس بهتره زبان کیبرد گوشی هم تغییر بده و به حروف بزرگ یا کوچک تبدیل کنیم .... اینطور تنظیم کردن زبان و تایپ کردن در EDITTEXT برای کاربر زحمت کمتر میکنیم
سوال
mojtaba68 62
سلام دوستان و اساتید محترم
من روی پروژه ای کار میکنم که توی یکی از ACTIVITY هاش قراره دو تا EDIT TEXT قرار گرفته که
EDIT TEXT 1 اومدم اونو به یک عملیاتی محدود کردم که کاربر وادار کنم به این روش پیش بره برای نوشتن
من اومدم از کتابخانه IME استفاده کردم برای اینکار
خوب اولین محدودیت کردن این EDIT TEXT 1 به نام edt_name_devacie تغییر دادم و شروع کردم به کد نویسی :
ime1.Initialize("ime1") ime1.SetCustomFilter(edt_name_devacie,edt_name_devacie.INPUT_TYPE_TEXT,"ABCDEFGHIJORKLMNOPQRSWXTYZU") خوب من اومدم با حروف بزرگ اینگلیسی کاربر تایپ بکنه به جز این حروف چیز دیگه تایپ نکنه
ime1.SetLengthFilter(edt_name_devacie,8) خوب اومدم اینجا که بیشتر از 7 کاراکتر تایپ نکنه Sub edt_name_devacie_TextChanged (Old As String, New As String) If New.Length >=7 Then edt_name_devacie.Text = Old edt_name_devacie.TextSize=12 edt_name_devacie.TextColor=Colors.White ToastMessageShow(" نام دستکاه بیشتر از 7 کاراکتر اضافه نشود و لطفا حروف بزرگ اینگلیسی تایپ شود ",False) End If End Sub
خوب ولی تا اینجا که من اومدم این کد هارو نوشتم تست کردم باب میلم نبود
من ای کاش میتونستم کیبرد گوشی کاربر طوری تنظیم میکردم فقط حروف بزرگ اینگلیسی نشون بده
خوب ممنون میشم از اساتید که راهنماییم کنن که چطور میتون کیبرد کاربر به حروف بزرگ و اینگلیسی تبدیل کنم چطور میتونم به زبان گوشی برای کنترل دسترسی داشته باشم
یک موردی دوستان توجه کنن که وقتی با کتابخانه IME استفاده می شود و EDITTEXT محدود میکنیم
و اون زمان روی EDITTEXT کلیک می کنیم کیبرد گوشی فرض ازقبل به زبان فارسی کیبرد تنظیم کرده و کیبرد گوشی باید کاربر تنظیمشو تغییر بده تا بتونه تو EDITTEXT تایپ بشه خوب این عمل زیاد خوب نیست
پس بهتره زبان کیبرد گوشی هم تغییر بده و به حروف بزرگ یا کوچک تبدیل کنیم .... اینطور تنظیم کردن زبان و تایپ کردن در EDITTEXT برای کاربر زحمت کمتر میکنیم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.