سلام دوستان من هنگام استفاده از edittext برای سرچ کردن موضوعی از دیتابیس که در برنامم 35 پنل هستش و یک کلمه وقتی بنویسیم کند و سنگین میشه برنامه البته بخاطر لود کردن دوباره اطلاعاتش هست فک کنم..
حالا چطور بدون کوچکترین لگ هر کلمه که مینویسیم رو بشه جستجو کرد؟
اینم ساب سرچ:
Sub searching_TextChanged (Old As String, New As String)
Scrollvi.Panel.RemoveAllViews
space = Scrollvi.Height - Scrollvi.Height
Scrollvi.ScrollPosition = space
Dim curs As Cursor
curs = sql.ExecQuery("SELECT * FROM shtbl WHERE names LIKE '%"&searching.Text&"%'")
For i = 0 To curs.RowCount -1
curs.Position = i
Dim pp As Panel
pp.Initialize("p")
Scrollvi.Panel.AddView(pp,0,space,100%x,190dip)
space = space + 140dip
pp.LoadLayout("pans")
pp.Tag = curs.GetInt("id")
Scrollvi.Panel.Height = space
bplay.Tag = curs.GetInt("id")
bplay.Text = curs.GetString("mufile")
matn1.Tag = curs.Getint("id")
matn1.Text = curs.GetString("names")
year.Tag = curs.GetInt("id")
year.Text = curs.GetString("year")
Next
End Sub
و یه مشکل دیگم که هست اونی که سرچ میشهاگه دکمش که انیمیشن داره رو بزنیم انیمیشن حرکت میکنه اما اگه از سرچ کردن بیایم بیرون و همه پنل ها نمایش داده بشه اونوقت اونی که قبلا سرچ کرده بودیم و فعال کرده بودیم انیمیشن نداره دیگه ...
سوال
HS71 78
سلام دوستان من هنگام استفاده از edittext برای سرچ کردن موضوعی از دیتابیس که در برنامم 35 پنل هستش و یک کلمه وقتی بنویسیم کند و سنگین میشه برنامه البته بخاطر لود کردن دوباره اطلاعاتش هست فک کنم..
حالا چطور بدون کوچکترین لگ هر کلمه که مینویسیم رو بشه جستجو کرد؟
اینم ساب سرچ:
Sub searching_TextChanged (Old As String, New As String) Scrollvi.Panel.RemoveAllViews space = Scrollvi.Height - Scrollvi.Height Scrollvi.ScrollPosition = space Dim curs As Cursor curs = sql.ExecQuery("SELECT * FROM shtbl WHERE names LIKE '%"&searching.Text&"%'") For i = 0 To curs.RowCount -1 curs.Position = i Dim pp As Panel pp.Initialize("p") Scrollvi.Panel.AddView(pp,0,space,100%x,190dip) space = space + 140dip pp.LoadLayout("pans") pp.Tag = curs.GetInt("id") Scrollvi.Panel.Height = space bplay.Tag = curs.GetInt("id") bplay.Text = curs.GetString("mufile") matn1.Tag = curs.Getint("id") matn1.Text = curs.GetString("names") year.Tag = curs.GetInt("id") year.Text = curs.GetString("year") Next End Sub
و یه مشکل دیگم که هست اونی که سرچ میشه اگه دکمش که انیمیشن داره رو بزنیم انیمیشن حرکت میکنه اما اگه از سرچ کردن بیایم بیرون و همه پنل ها نمایش داده بشه اونوقت اونی که قبلا سرچ کرده بودیم و فعال کرده بودیم انیمیشن نداره دیگه ...
با تشکر.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.