کیوان حسینی 10 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2015 دوستان من توی لیبل یه متن دارم تو یه گوشی متن به بالا میاد تو یه گوشی متن میاد پایین .چطوری کاری کنم تو همه گوشی ها ثابت باشه و تو یه جا ثابت باشه و تغیر نکنه؟ لطفا کد بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 راهنمای اینتنت بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nnnnn454 13 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 بخوایم لیبل را که اسکرول می شه رو جاستیفای کنم چه جورییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 واسه این کار دوستان کوییک لرنی کتابخونشو ساختن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2015 شما باید با %x,y یا dip اونو جایی که میخواین قرار بدید اینجارو نگاه کن شاید به دردت بخوره http://answercenter.ir/thread194.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
osman1 10 ارسال شده در 15 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 سلام دوستان من می خوام یه دکمه بسازم که وقتی روش بزنم بره به یه صفحه باز بشه تو مثلا سایر نرم افزار های من بیاد مثال: نرم افزار x دانلود از کافه باز نرم افزار y دانلود از کافه بازار ************************ یعنی وقتی رو دانلود می زنیم بره مستقیم صفحه کافه بازار ممنون میشه راهنماییم کنید که این متن رو چجوری بنویسم و لینک کنم به بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2015 خوب دیگه برای تنظیم جای هر چیزی باید بهش درصد بدی توی دیزاینر اسکرییپت که توی همه گوشی ها درست بیاد . به صورت خیلی ساده مثلا ما یه دکمه داریم که میخوایم بالای صفحه باش . باید اینطوری بنویسیم . btnShow.SetLeftAndRight(20%x,80%x) btnShow.SetTopAndBottom(0%y,10%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2015 http://answercenter.ir/thread968.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 15 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 با بوزر خود گوشی میتونی اینکارو انجام بدی کتابخونه phone رو تیکشو بزن ) [b]Dim P As PhoneIntents StartActivity(P.OpenBrowser("Link")) [/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
osman1 10 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 ن می خوام به صفحه کافه بازار وصل بشه مستقیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کیوان حسینی 10
دوستان من توی لیبل یه متن دارم تو یه گوشی متن به بالا میاد تو یه گوشی متن میاد پایین .چطوری کاری کنم تو همه گوشی ها ثابت باشه و تو یه جا ثابت باشه و تغیر نکنه؟ لطفا کد بذارید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.