کیوان حسینی 10 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان من توی لیبل یه متن دارم تو یه گوشی متن به بالا میاد تو یه گوشی متن میاد پایین .چطوری کاری کنم تو همه گوشی ها ثابت باشه و تو یه جا ثابت باشه و تغیر نکنه؟ لطفا کد بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ راهنمای اینتنت بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nnnnn454 13 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ بخوایم لیبل را که اسکرول می شه رو جاستیفای کنم چه جورییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ واسه این کار دوستان کوییک لرنی کتابخونشو ساختن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ شما باید با %x,y یا dip اونو جایی که میخواین قرار بدید اینجارو نگاه کن شاید به دردت بخوره http://answercenter.ir/thread194.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
osman1 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان من می خوام یه دکمه بسازم که وقتی روش بزنم بره به یه صفحه باز بشه تو مثلا سایر نرم افزار های من بیاد مثال: نرم افزار x دانلود از کافه باز نرم افزار y دانلود از کافه بازار ************************ یعنی وقتی رو دانلود می زنیم بره مستقیم صفحه کافه بازار ممنون میشه راهنماییم کنید که این متن رو چجوری بنویسم و لینک کنم به بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ خوب دیگه برای تنظیم جای هر چیزی باید بهش درصد بدی توی دیزاینر اسکرییپت که توی همه گوشی ها درست بیاد . به صورت خیلی ساده مثلا ما یه دکمه داریم که میخوایم بالای صفحه باش . باید اینطوری بنویسیم . btnShow.SetLeftAndRight(20%x,80%x) btnShow.SetTopAndBottom(0%y,10%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread968.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ با بوزر خود گوشی میتونی اینکارو انجام بدی کتابخونه phone رو تیکشو بزن ) [b]Dim P As PhoneIntents StartActivity(P.OpenBrowser("Link")) [/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
osman1 10 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ ن می خوام به صفحه کافه بازار وصل بشه مستقیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کیوان حسینی 10
دوستان من توی لیبل یه متن دارم تو یه گوشی متن به بالا میاد تو یه گوشی متن میاد پایین .چطوری کاری کنم تو همه گوشی ها ثابت باشه و تو یه جا ثابت باشه و تغیر نکنه؟ لطفا کد بذارید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.