taha1371 84 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان این برنامه اطلاعاتشو چطوری از سایت پلیس گرفته استعلام خلافی - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ سلام اون ارگان مربوطه وب سرویس های لازم رو در اختیارشون قرار داده، اطلاعات دقیقی رو به کاربر تحویل میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ دوست من یه باگ تو وب سرویس اون وجود داره و میتونید از اون طریق بدون وریفای کد کپچا اطلاعات رو بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اکثرا کپچا رو دارند . راهورسایت پلیس راهور ناجا/ استعلام میزان تخلفات رانندگیراهور استعلام تصادفات رانندگیراهور سیستم پرداخت قبوض از طریق اینترنتپرداخت اینترنتی شرکت داده ورزی سداد سامانه پيگيري وضعيت کارت هوشمند سوخت خودرودرگاه خدمات الکترونيک انتظامي نمره منفیراهور خودروهای کشف شدهپایگاه اطلاع رسانی پلیس - خودرو هاي كشف شده سامانه رهگیری مرسولات سازمانی سامانه رهگیری مرسولات سازمانی | صفحه جستجو در 29 دقیقه قبل، mohammad-alone گفته است : دوست من یه باگ تو وب سرویس اون وجود داره و میتونید از اون طریق بدون وریفای کد کپچا اطلاعات رو بگیرید. راهش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اصلا ربطی به ارگان نداره یک مشکل در وب سرویس داره که بدون اعتبار سنحی میتونی وارد بشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1395/10/10, 00:05:37، mohammad-alone گفته است : دوست من یه باگ تو وب سرویس اون وجود داره و میتونید از اون طریق بدون وریفای کد کپچا اطلاعات رو بگیرید. سلام ییخشید شما میتونید یه سورس ازش برام درست کنی هرینه هم پرداخت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، taha1371 گفته است : سلام ییخشید شما میتونید یه سورس ازش برام درست کنی سلام یه تاپیک خیلی قدیمی رو بالا آوردید طاها جان. تا اونجایی که من میدونم سایت استعلام خلافی وب سرویس داره ولی الان دیگه باگش رفع شده احتمالا. بیشتر کسایی که برنامشو نوشتن با گت المنت انجام دادن. برای گرفتن کپتچا هم از کتابخانه PNCaptchaPicker میتونید استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.