arman98 14 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سلام به اساتید گرامی من یه لینک اچ تی ام ال رو لود کردم و حالا می خوام یکی از فیلد های سایت رو تو یه لیبل نشون بده این قسمت فیلد در سایت: <input name="p1B6" id="matn" size="17" readonly="readonly" style="text-align: center" value="56.3" type="text"> حالا چیکار کنم تا value رو توی لیبیلم نشون بده ؟ ایو تست کردم ولی نمیشه : EditText2.Text = we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementById('matn').innerText") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ این رو توی پیج فینیش بگیر web.executeJavascript(webview1,"learnnet.cullsub('get_username',true,documen.getElementById(id').innertext)") بعد یک ساب درست کن با نام get_username Sub get_username(USERNAME As String) Label1.Text = USERNAME End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arman98 14
سلام به اساتید گرامی
من یه لینک اچ تی ام ال رو لود کردم و حالا می خوام یکی از فیلد های سایت رو تو یه لیبل نشون بده
این قسمت فیلد در سایت:
<input name="p1B6" id="matn" size="17" readonly="readonly" style="text-align: center" value="56.3" type="text">
حالا چیکار کنم تا value رو توی لیبیلم نشون بده ؟
ایو تست کردم ولی نمیشه :
EditText2.Text = we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementById('matn').innerText")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.