dostmobile 329 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سلام و درود بر دوستان عزیز دوستان یه برنامه دارم که میخوام واسش دکمه خروج بزارم عکسشو کشیدم که منظورمو بهتر بیان کنم ممنون میشم با کد راهنمایی کنید!!! سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ درود این رو نگاه کنید : http://answercenter.ir/thread1748.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ Sub Button1_Click Dim result As Int result=Msgbox2("آیا میخواهید خارج شوید؟","","بله","پنج ستاره به برنامه","خیر",Null) If result=DialogResponse.POSITIVE Then ToastMessageShow("بله خارج شو",False) Else If result=DialogResponse.NEGATIVE Then ToastMessageShow("خارج نشو",False) Else If result=DialogResponse.CANCEL Then ToastMessageShow("پنج ستاره بده",False) End If End Sub خب کو صفحه پنج ستاره؟؟؟؟ بعدش این عکس هم نداره!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moinmah 40 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ این چیزیه که می خوای؟ a = Msgbox2("برای حمایت از ما به این برنامه 5 ستاره دهید.","خروج از برنامه","باشه","فعلا نه","",LoadBitmap(File.DirAssets,"1421100421_star-128.png")) If (a = DialogResponse.POSITIVE) Then Dim market As Intent, uri As String uri="bazaar://details?id=com.XTools.internetirancell.free" market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri) StartActivity(market) End If به جای com.XTools.internetirancell.free اسم پکیجتو بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ همه اینا درست شد نمیشه سه گزینه داشته باشه؟ یکی خارج شه یکی خارج نشه و وسطی صفحه نظرو امتیاز رو بیاره؟ If (a = DialogResponse.POSITIVE) Then این کد رو توضیح بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moinmah 40 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ کاری نداره a = Msgbox2("برای حمایت از ما به این برنامه 5 ستاره دهید.","خروج از برنامه","خروج","فعلا نه","5 ستاره",LoadBitmap(File.DirAssets,"1421100421_star-128.png")) If (a = DialogResponse.POSITIVE) Then ExitApplication end if If (a= DialogResponse.Cancel) then Dim market As Intent, uri As String uri="bazaar://details?id=com.XTools.internetirancell.free" market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri) StartActivity(market) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ واسه این مدل خروج که یه سورس کامل توی سایت هست سرچ کنید . فکر کنم اسمش انواع خروج باشه . همینطور یکه گزینه سه تایی میخواید هست . فقط واسه کار گزینه وسط همون چیزی که moinmah نوشته وارد کن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moinmah 40 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ الان سورس رو گذاشتم اگه مشکل حل نشد اینو چک کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام و درود بر دوستان عزیز
دوستان یه برنامه دارم که میخوام واسش دکمه خروج بزارم
عکسشو کشیدم که منظورمو بهتر بیان کنم
ممنون میشم با کد راهنمایی کنید!!!
سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.