qasem 249 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان اسم این ویو چیه و چطوری میتونم ایجاد کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ فکر کنم ویو منو هست . که با اکتیویتی ادد منو می تونی اضافه کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در 10 دقیقه قبل، softir گفته است : فکر کنم ویو منو هست . که با اکتیویتی ادد منو می تونی اضافه کنی نه با اکتیویتی ادد منو ایجاد نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfanjuju 27 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ درود , میتونه یه نوعیاز اسپینر شخصی سازی شده باشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در هم اکنون، qasem گفته است : نه با اکتیویتی ادد منو ایجاد نشده ادد منو می تونه لایه بگیره که شما تو لایه می تونی لیست ویو بزاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ همون Spinner هستش یا هم اصلا میتونه لیست ویو باشه... راه زیاده :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان اسم این ویو چیه و چطوری میتونم ایجاد کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.