میلاد حائری 180 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سلام میخوام یه چیز به برنامم اضاف کنم مثل کیلومتر ماشین یا یه چیز مثل دماسنج میخوام درجه بندی باشه باید از چی استفاده کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ کسی از دوستان چیزی نمیدونید در مورد این مسئله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سلام دوست من شما با این درجه بندی میخواین یک کنترل با سخت افزار داشته باشین و اونو مانتورینگ کنید ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در 20 دقیقه قبل، mojtaba68 گفته است : سلام دوست من شما با این درجه بندی میخواین یک کنترل با سخت افزار داشته باشین و اونو مانتورینگ کنید ؟؟ lمیخوام که دماییی که توسط بلوتوث دریافت میشه رو نشون بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ نوع ماژول سخت افزارتون چیه ؟ آیا تا بحال بلوتوث موبایلتون با کدنویسی خاموش و روشن کردید ؟ تا حالا کدی ارسال دریافت کردید؟ یکم از وضعیت اطلاعات خودتون بهم بگید تا بهتر راهنمایی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، mojtaba68 گفته است : نوع ماژول سخت افزارتون چیه ؟ آیا تا بحال بلوتوث موبایلتون با کدنویسی خاموش و روشن کردید ؟ تا حالا کدی ارسال دریافت کردید؟ یکم از وضعیت اطلاعات خودتون بهم بگید تا بهتر راهنمایی کنم اره من تکمیل کردم و میتونم دریافت کنم منتهی میخوام یکم بهش کلاس بدم و مثل دماسنج نشون بده ماژولم hc05 هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ ببین شما با دستور select case میای محدوده دما رو تقسیم بندی میکنی میگی از 0 الی 5 کد 1 ارسال به گوشی از 6الی 11کد 2ارسال به گوشی از 12الی 17کد 3ارسال به گوشی الی تا 100 درجه سانتی گراد خوب حالا تو گوشی خوب شما باید یکم با فتوشاپ کار میکنید یک عکس از 0 درجه جیوه شروع میکنید الی 100 درجه شکل عکس به فرمت jpg یا png ذخیره میکنی بعد کل ایمیج ویوها رو بصورت غیرنمایش تبدیل میکنی visibel=false قرار میدی خوب حالا یک sub image_change end sub وبادستور select case میای محدوده درجه تقسیم میکنی بعد عکس ها که در ایمج ویو قرار دادیم بصورت visibale=false و visibale=true اجرا میکینم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ بهش فکر کرده بودم ولی فکر نمیکردم عملی باشه فکر خوبیه ولی اگه بخوام خیلی دقیق کار کنم خیلی سخت میشه خیلی ممنون بابت کمکت اگه میشه به اون تاپیکم جواب بده در 11 دقیقه قبل، mojtaba68 گفته است : ببین شما با دستور select case میای محدوده دما رو تقسیم بندی میکنی میگی از 0 الی 5 کد 1 ارسال به گوشی از 6الی 11کد 2ارسال به گوشی از 12الی 17کد 3ارسال به گوشی الی تا 100 درجه سانتی گراد خوب حالا تو گوشی خوب شما باید یکم با فتوشاپ کار میکنید یک عکس از 0 درجه جیوه شروع میکنید الی 100 درجه شکل عکس به فرمت jpg یا png ذخیره میکنی بعد کل ایمیج ویوها رو بصورت غیرنمایش تبدیل میکنی visibel=false قرار میدی خوب حالا یک sub image_change end sub وبادستور select case میای محدوده درجه تقسیم میکنی بعد عکس ها که در ایمج ویو قرار دادیم بصورت visibale=false و visibale=true اجرا میکینم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ دوست عزیز شما قرار بصورت مانتورینگ اجرا بشه و درجه بصورت واقعی نشون بده ؟ کدوم تایپیک ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در 11 دقیقه قبل، mojtaba68 گفته است : دوست عزیز شما قرار بصورت مانتورینگ اجرا بشه و درجه بصورت واقعی نشون بده ؟ کدوم تایپیک ؟ این تاپیک در رابطه با باتن - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد حائری 180
سلام میخوام یه چیز به برنامم اضاف کنم مثل کیلومتر ماشین یا یه چیز مثل دماسنج میخوام درجه بندی باشه باید از چی استفاده کنم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.