mahdi123 27 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوان جستجو در دیتابیس رو بسازم الان چجوری شرط بزارم برای تبدیل کیبورد که اگه فارسی بود فارسی جستجو کنه و اگه انگلیسی بود انگلیسی جستجو کنه. مثل دیکشنری ها. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ در 16 ساعت قبل، رضا صبوری گفته است : درود موضوع تاپیک : ساخت دیکشنری دو زبانه سوال تاپیک : جست و جوی کلمات انگلیسی و فارسی من که از این تاپیک چیزی نفهمیدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ درود موضوع تاپیک : ساخت دیکشنری دو زبانه سوال تاپیک : جست و جوی کلمات انگلیسی و فارسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi123 27
سلام دوستان من میخوان جستجو در دیتابیس رو بسازم الان چجوری شرط بزارم برای تبدیل کیبورد که اگه فارسی بود فارسی جستجو کنه و اگه انگلیسی بود انگلیسی جستجو کنه. مثل دیکشنری ها.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.