moinmah 40 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ دوستانی که میخوان برای برای برنامشون خروجی بذارن که دکمه خروج و امتیازدهی در بازر و کنسل رو داشته باشه و همچنین عکس هم داشته باشه نمونه : تو این سورس کد اینا رو توضیح دادم و همچنین بعضی چیزای ساده د Desinger Script و Try و Catch دانلود سورس کد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ رمز فایل رو مشخص نکدری که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ رمز فایل رو مشخص نکدری که طبق قوانین انجمن پسورد فایل ها : basic4android.org ~~~~~~~~~~~~~~~ تشکر فراوان از کاربر عزیز moinmah لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ببخشید دلیل اینکه توی انجمن اپلود نمیکنید چیه؟ همونطور که میدونید کم پیش میاد حجم فایل به مگابایت برسه فکر کنم توی انجمن آپلود بشه خیلی بهتره. چون باعث میشه کاربرا برای دریافت ثبت نام کنن. از طرفی به اپلود سنتر ها اعتمادی نیست. البته پیکو فایل خیلی معتبره . اما یه سایتی بود به نام پرشین گیگ که میشناسید. بعد از سه سال فعالیت شندیدم که هار سرور ssd نبوده و پشتیبان هم نداشته که سوخت و هر چی روش بود از بین رفت. حالا اگه این بلا سر پیکوفایل بیاد میدونید چقدر باید لینک عوض کنید. و چندتا کاربر به دلیل لینک خراب از انجمن زده میشن؟ به نظر من بهتره از اپلود سنتر سایت استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ میشه منبع خبر این حادثه نلخ رو بگید ؟؟؟ پرشین گیگ، سوختن ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ میشه منبع خبر این حادثه نلخ رو بگید ؟؟؟پرشین گیگ، سوختن ؟؟؟ عزیز مگه رئیس جمهور انتخاب شده که لینک خبر بدم. اونقدری مهم نیست که خبر گذاری ها خبرشو بزارن شما اگه فکر کنم از 14 ماه پیش به این طرف با پرشین گیگ کار کرده باشی. از این موضوع هم باید خبر داشته باشی. راستی یه چیز دیگه به سایت های قدیمی که لینک پرشین گیگ دارن برید میبینید. لینک باز میشه و انگار در حال دادن فایله اما بعد از یه مدت میگه فایل پیدا نشد. در مورد هارد ssd هم خودم گفتم که استفاده نکردن. چون الان در بیشتر دیتاسنتر ها از هارد ssdاستفاده میشه. مثلا توی دیتاسنتر آلمان (هرتزنر) او وی اچ فرانسه قیمت این نوع هارد با هارد معمولی تقریبا 3 برابره. هارد های اس اس دی با فناوری جدید از تعداد زیادی لایه استفاده میکنن که معمولا در مرحله اول از 100درصد شاید 98درصد اطلاعات از بین بره. اگه استفاده کرده بودن حتما میفهمیدن داره این موضوع پیش میاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی بایت اطلاعاتتون ولی من آدمیم که در مورد هر چیزی سند میخوام .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amardia 18 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بنده کدی که برای خروج قرار دادم طبق دستور آقای ایزدی اینه : Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Dim r As Int r = Msgbox2("آیا مایلید قبل از خروج به برنامه امتیاز دهید ؟ ","خروج","نه می خوام برم", "امتیاز دهی","نمی خوام برم",LoadBitmap(File.DirAssets,"yellow.png")) If ( r = DialogResponse.POSITIVE) Then ExitApplication End If If ( r = DialogResponse.NEGATIVE) Then StartActivity("menu") End If If ( r = DialogResponse.CANCEL) Then Try Dim market As Intent, uri As String uri="bazaar://details?id=blood.pressure.prank" market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri) StartActivity(market) Catch ToastMessageShow("لطفا ابتدا برنامه بازار را نصب کنید", False) End Try End If End If End Sub اما وقتی برنامه رو کامپایل می کنم ، هر کدوم از اون سه گزینه رو که بزنم ، از برنامه خارج میشه اگه میشه یه راهنمایی تو این زمینه بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام کدی که دادید رو تست نکردم. اما اینو تست کردم. کاملا کار میکنه. Sub Button3_Click Dim r As Int 'Tarif Moteghaier r = Msgbox2("آیا مایلید قبل از خروج به برنامه امتیاز دهید ؟ ","خروج و امتیاز دهی","خروج", "امتیاز دهی","خیر",LoadBitmap(File.DirAssets,"star.png")) 'Tarif MsgBox If ( r = DialogResponse.POSITIVE) Then ' Age Mosbat Bood ExitApplication ' Khoroj End If If ( r = DialogResponse.CANCEL) Then ' Age Cancel Bod Try Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser("bazaar://details?id=resane.online.sajjad244"))CatchToastMessageShow("لطفا ابتدا برنامه بازار را نصب کنید", False) ' age Onn Darkhast Ba moshkel movajeh shodEnd Try End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rjm1379 18 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ زیاد شیک نیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان منم دقیقا مشکل اماردیا را دارم روی دکمه خروج جواب میده ولی روی دکمه خروج گوشی هرکدوم را میزنم میاد بیرون به املاتور که ربطی نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان منم دقیقا مشکل اماردیا را دارم روی دکمه خروج جواب میده ولی روی دکمه خروج گوشی هرکدوم را میزنم میاد بیرون به املاتور که ربطی نداره؟ سلام برای خروج و امتیاز دهی با دکمه برگشت گوشی از کد زیر استفاده کنید کاملا درست هست : Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Dim i As Int i = Msgbox2("ایا خارج میشوید ؟","خروج","بله","نه","امتیاز میدم",LoadBitmap(File.DirAssets , "iconexit.png")) If i = DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication Else If i = DialogResponse.CANCEL Then Return True Else If i = DialogResponse.NEGATIVE Then Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=PACKAGE_NAME") StartActivity(intent1) End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام برای خروج و امتیاز دهی با دکمه برگشت گوشی از کد زیر استفاده کنید کاملا درست هست : Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Dim i As Int i = Msgbox2("ایا خارج میشوید ؟","خروج","بله","نه","امتیاز میدم",LoadBitmap(File.DirAssets , "iconexit.png")) If i = DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication Else If i = DialogResponse.CANCEL Then Return True Else If i = DialogResponse.NEGATIVE Then Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=PACKAGE_NAME") StartActivity(intent1) End If End If End Sub عاشقتم الیاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.