esmaeil57 64 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ سلام میخواستم بدونم چطوری میشه مثل ویژوال بیسیک 2008 که وقفه چند میلی ثانیه ای ایجاد میکنیم ، بعد از یک دستوری چند میلی ثانیه وقفه بندازیم؟؟ آیا اصلا توی بیسیک فور اندروید امکانپذیره؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ در هم اکنون، esmaeil57 گفته است : سلام میخواستم بدونم چطوری میشه مثل ویژوال بیسیک 2008 که وقفه چند میلی ثانیه ای ایجاد میکنیم ، بعد از یک دستوری چند میلی ثانیه وقفه بندازیم؟؟ آیا اصلا توی بیسیک فور اندروید امکانپذیره؟ ممنون سلام از تایمر استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ درود شما میتونید از چند نخی یا همون ترد معروف هم استفاده کنید میشه بگید میخواهید چه کاری انجام بدید که نیاز به وقفه دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : درود شما میتونید از چند نخی یا همون ترد معروف هم استفاده کنید میشه بگید میخواهید چه کاری انجام بدید که نیاز به وقفه دارید ؟ سلام ببینید، دقیقا مثل ویژوال بیسیک که از دستور Sleep() استفاده میشه میخوام کارشو انجام بدم ضمنا از تایمر نمیشه واسه کار من . یعنی در واقع برنامه به یه قسمتی که میرسه باید چند میلی ثانیه صبر کنه. حالا این کار میشه یا نه؟؟؟ اگه اشتباه نکنم توی جاوا یه همچین دستوری داریم : Thread.sleep(3000) حالا توی B4A چیکار کنیم؟؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ نمیدونم همچین امکانی داره یا نه اما همون sleep هم فک کنم همون تایمر خودمون باشه میتونی یه ساب بنویسی و هروقت وقفه خواستی با دادن ثانیه بسته به موقعیتت صداش کنی فک نکنم مشکلی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز و مهندس عزیز ، میشه دقیقا بگی چیکار میخوای بکنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ با یه تابع میتونی وقفه بندازی Sub Wait(MilliSecond As Int) Dim Time As Long Time=DateTime.Now+MilliSecond Do While DateTime.Now<Time DoEvents Loop End Sub حالا از این تابع هرجا خواستی استفاده کن و مقداری بر اساس میلی ثانیه بهش بده Wait(4000) این تابع هر چهار ثانیه میتونه وقفه تو انجام برنامه مثلا یه حلقه ایجاد کنه از روش Step هم میتونی استفاده کنی: For i=15 To 1 Step -5 ToastMessageShow(i, False) '15 - 10 - 5 Next الان شمارش حلقه بالا 15 ، 10 و 5 میشه. اگه حلقه از 0 تا 15 باشه عدد بعد از Step نباید منفی باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ در 13 ساعت قبل، esmaeil57 گفته است : سلام ببینید، دقیقا مثل ویژوال بیسیک که از دستور Sleep() استفاده میشه میخوام کارشو انجام بدم ضمنا از تایمر نمیشه واسه کار من . یعنی در واقع برنامه به یه قسمتی که میرسه باید چند میلی ثانیه صبر کنه. حالا این کار میشه یا نه؟؟؟ اگه اشتباه نکنم توی جاوا یه همچین دستوری داریم : Thread.sleep(3000) حالا توی B4A چیکار کنیم؟؟ ممنون عزیز من که گفتم از Thread استفاده کنید توی VB هم همین Thread هستش که Sleep داره... توی B4A هم کتابخانه Thread داریم و Sleep هم داره دانلود کتابخانه Thread لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مسعود دلفان آذری 52 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ فک کنم با DoEvents بشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دانشجو 39 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ سلام با این کدی که دوستمون داد هم میشه : Sub Wait(MilliSecond As Int) Dim Time As Long Time=DateTime.Now+MilliSecond Do While DateTime.Now<Time DoEvents Loop End Sub ولی به نظرم بهتر اینه که از ترد استفاده کنی. DoEvents سیستم عاملو میفرسته پی نخود سیاه. خیلی ساده میتونی از Thread استفاده کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/10/14, 09:46:29، مهدی ایزدی گفته است : عزیز من که گفتم از Thread استفاده کنید توی VB هم همین Thread هستش که Sleep داره... توی B4A هم کتابخانه Thread داریم و Sleep هم داره دانلود کتابخانه Thread تشکر از لطف شما و همچنین پاسخگویی همه دوستان. آره دقیقا من همینو میخواستم ولی نمیدونستم که ترد کتابخونه داره !!! مینوشتم ولی دیدم این که قرمزه !!!! یه متغیر از این نوع به نام Wait تعریف کردم و به شکل زیر نوشتم ولی تغییری ایجاد نشد : Wait.Sleep(1000) ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
esmaeil57 64
سلام
میخواستم بدونم چطوری میشه مثل ویژوال بیسیک 2008 که وقفه چند میلی ثانیه ای ایجاد میکنیم ، بعد از یک دستوری چند میلی ثانیه وقفه بندازیم؟؟
آیا اصلا توی بیسیک فور اندروید امکانپذیره؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.