hassan543 2 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ سلام کدی می خواستم از داخل سورس بهش لینو بدم بعد داخل برنامه رو buttonکلیک می کنم فایل شروع به دانلود کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز اول سرچ کنید اگه چیزی نبود بعد تایک بزنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ @mehrabmmp مهراب جان منم داشتم همینطوری جواب تاپیک ایشونو میدادم که توجه کردم دیدم تاپیک راجب اندروید استودیو هستش دوست عزیز توی این تاپیک کامل توضیح داده شده دانلود و نمایش روند دانلود: java - Download a file with Android, and showing the progress in a ProgressDialog - Stack Overflow لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، Milad-Mohammadi گفته است : @mehrabmmp مهراب جان منم داشتم همینطوری جواب تاپیک ایشونو میدادم که توجه کردم دیدم تاپیک راجب اندروید استودیو هستش دوست عزیز توی این تاپیک کامل توضیح داده شده دانلود و نمایش روند دانلود: java - Download a file with Android, and showing the progress in a ProgressDialog - Stack Overflow اوه اوه یه دو سه بار اینجوری شدم در 13 ساعت قبل، hassan543 گفته است : سلام کدی می خواستم از داخل سورس بهش لینو بدم بعد داخل برنامه رو buttonکلیک می کنم فایل شروع به دانلود کنه داداش شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.