sajad325 76 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ سلام کی میتونه یک برنامه ای برام بنویسه که شامل روز های هفته یعنی شنبه تا جمه باشه و یک ساعت هم باشه سر اون ساعتی که انتخاب می کنم یک زنگ بخوره گوشیم و ساعت رو خودم انتخاب کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ سلام همچین برنامه ای میخواهم http://uupload.ir/files/mt3n_capture.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ درود پیشنهاد بنده اینه که خودتون پروژتونو استارت بزنید و مشکلاتتون رو در انجمن ، عنوان کنید تا به نتیجه برسید اگر هم سرچ کنید ، خیلی از اساتید و دوستان ، در اکثر زمینه ها ، فعالیتهایی رو ارایه دادن که به کمکشون میتونید خیلی راحت مشکلتون رو حل کنید طبق معمول : ولی اینبار منظورتونو کامل متوجه شدم و پیشنهاد رو ارایه دادم موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام کی میتونه یک برنامه ای برام بنویسه که شامل روز های هفته یعنی شنبه تا جمه باشه و یک ساعت هم باشه سر اون ساعتی که انتخاب می کنم یک زنگ بخوره گوشیم و ساعت رو خودم انتخاب کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.