من یه ساب تعریف کردم که بشه به کمکش یه عکس رو دریافت کرد و اونو به ادامه مطالب یه اسکرول ویو اضافه کرد. منتها هم نمی دونم درست نوشتمش یا نه (نوعی کپی سازی از یک ساب هست که متن رو می گیره و توی اسکرول ویو نشون میده) و هم نمی دونم چطوری توی اسکرول ویو بهش مقدار بدم. دوستان لطف می کنید راهنمایی کنید. ممنون
Sub addImg (Img As ImageView)
Dim ImgView As ImageView
ImgView.Initialize("ImgView")
ImgView.Bitmap=Img
If sc.Panel.NumberOfViews>0 Then h=sc.Panel.GetView(sc.Panel.NumberOfViews-1).Height+sc.Panel.GetView(sc.Panel.NumberOfViews-1).Top
sc.Panel.AddView(ImgView,10%x,h+5dip,80%x,0)
ImgView.Height=Img.Height
sc.Panel.Height=h+ImgView.Height
End Sub
سوال
Moonday 3
سلام!
یک (این اولین تاپیک منه!)
من یه ساب تعریف کردم که بشه به کمکش یه عکس رو دریافت کرد و اونو به ادامه مطالب یه اسکرول ویو اضافه کرد. منتها هم نمی دونم درست نوشتمش یا نه (نوعی کپی سازی از یک ساب هست که متن رو می گیره و توی اسکرول ویو نشون میده) و هم نمی دونم چطوری توی اسکرول ویو بهش مقدار بدم. دوستان لطف می کنید راهنمایی کنید. ممنون
Sub addImg (Img As ImageView) Dim ImgView As ImageView ImgView.Initialize("ImgView") ImgView.Bitmap=Img If sc.Panel.NumberOfViews>0 Then h=sc.Panel.GetView(sc.Panel.NumberOfViews-1).Height+sc.Panel.GetView(sc.Panel.NumberOfViews-1).Top sc.Panel.AddView(ImgView,10%x,h+5dip,80%x,0) ImgView.Height=Img.Height sc.Panel.Height=h+ImgView.Height End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.