mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 با سلام من دو مشکل دارم 1_چگونه فونت منو متریال و سایز اون رو عوض کنم 2_چگوونه دستور ایف بزارم که اگر سایت ؟؟؟؟؟؟ بود چه ایتمی رو بزاره در غیر این صورت فقط !!!!!!!این آیتم رو نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 Up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2017 9Up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2017 سوال دوم رو جواب بدید کسی بلد نیست 2_دستور ایف برا نمایش ایتم چگونه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 6 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2017 up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 6 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2017 در 11 ساعت قبل، mostafa.kasiri گفته است : سوال دوم رو جواب بدید کسی بلد نیست 2_دستور ایف برا نمایش ایتم چگونه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورت از آیتم کدوم آیتم هست؟ دستور if به این شکل هست : if شرط شما = true then این کدها رو اجرا کن else این ها را اجرا کن end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 6 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2017 با سلام ببین من الان کامل توضیح میدم من یک صفحه لاگین دارم می خوام وقتی هنوز وارد به پنل نشده بود دو تا آیتم تو منو نشون بده یکی خروج از نرم افزار و دیگری پشتیبانی و می خوام وقتی وارد به پنل شد آیتم های 1و 2و 3 و 4 و 5 رو نشون بده از گت المنت استفاده می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 جواب سوال اولت : میتونی از این ماژول استفاده کنی دانلود ماژول سوال دومت را متوجه نشدم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 با سلام چه جوری ماژول رو به پروژه اضافه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 در 10 دقیقه قبل، mostafa.kasiri گفته است : با سلام چه جوری ماژول رو به پروژه اضافه کنم؟ از گزینه Project عبارت Add Existing Modules را انتخاب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 3 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2017 با سلام در ماژول هنگامی که نرم افزار باز میشه به این خط ایراد میگیره If Icon <> Null Then pi.Icon = Icon سوال دو رو هم اگر کسی بلده بگه سلام مشکل رو حل کردم می گم بقیه هم استفاده کنن این کد ها رو در ماژول پاک کنین If Icon <> Null Then pi.Icon = Icon If SelectedIcon <> Null Then j.RunMethod("withSelectedIcon",Array(SelectedIcon)) و سوال دوم می خوام بگم اگر تو سایت گوکل بود این ایتم رو نشون بده و اگر تو سایت جیمیل بود این ایتم چه جوری باید ایف بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 up 1_چگونه فونت سایز منو رو عوض کنم؟؟؟؟ 2_دستور ایف برا نماتیش ایتم چگونه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام من دو مشکل دارم
1_چگونه فونت منو متریال و سایز اون رو عوض کنم
2_چگوونه دستور ایف بزارم که اگر سایت ؟؟؟؟؟؟ بود چه ایتمی رو بزاره در غیر این صورت فقط !!!!!!!این آیتم رو نشون بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.