amirra2011 10 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام من یه label قرار دادم که توش یه متن تقریبا 40-50 خطی وارد کردم،وقتی برنامرو اجرا میکنم متنو کامل نشون نمیده،عکسشم گذاشتم.چیکار باید بکنم که تمامشو نشون بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلام شما برای نمایش متن خیلی کارهارو میتونید انجام بدید من اسکرول دادن رو میگم کلیک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 amirra2011 10 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوباره،آقا آرمین هر چقد ور رفتم نتونستم درستش کنم،لینک پروژه رو میدم،اگه میشه درستش کنید برام.مرسی.ممنون http://up.shikseda.ir/ss.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام من پروژه رودانلود کردم اما ارور نامعلومی داد یک بار دیگه آپلود کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 amirra2011 10 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اینم لینک جدید ss.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ عزیز چطور زیپ میکنی فایل رو ؟ من میخام خارج کنم ارور میده کل پروژه رو بدون فایل زیپ آپلود کن بی زحمت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 amirra2011 10 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ خب حالا این چطوره ببینید. b4a.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ دوست عزیز شما هیچی تو این بروژه ننوشتی که.فقط یه label تعریف کردی.این فیلم آموزشی که دوستمون آرمین گذاشتن رو نگاه کن حتما یاد میگیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 amirra2011 10 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ خب ایشون فیلمی که گذاشتن از button استفاده کردن به جای متن،و همین موضوع منو گیج کرده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ لینک پروژ پسورد فایل: basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirra2011 10
با سلام من یه label قرار دادم که توش یه متن تقریبا 40-50 خطی وارد کردم،وقتی برنامرو اجرا میکنم متنو کامل نشون نمیده،عکسشم گذاشتم.چیکار باید بکنم که تمامشو نشون بده.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده