nima1382na 1 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ باسلام خدمت دوستان عزیز من میخوام یه برنامه خیلی خیلی ساده بسازم که وقتی من یک مطلبی رو توی دیتابیس برنامم گذاشتم ، کاربر با متصل شدن به اینترنت بتونه اون رو ببینه . اما بلد نیستم که چطور یک دیتابیس آنلاین بسازم و به سرور متصلش کنم و بیارمش توی اندروید استودیو خواهشا کامل جواب بدید من در سطح متوسط رو به پایین هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اینی که شما میخواین یه برنامه کامل هستش که کسی نمیاد و همشو به شما بگه و از حوصله خارجه چون یکی دوتا مبحث نیست و باید کامل درک کنید لینک زیر رو ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nima1382na 1 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ نه من نمیخوام که یه اپ کامل رو یاد بدن همین که یاد بگیرم با دیتابیس به سرور وصل شم کافیه خیلی وقته دنبالشم راستشم بخوای واقعا هیچی پول در بساطم نیست ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ خوب ببین شما اول باید این آموزشارو ببینید (اینارو یادم رفته بود هستن :دی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nima1382na 1 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ دمت گرممم داداش خیلی به کارم اومد موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nima1382na 1
باسلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یه برنامه خیلی خیلی ساده بسازم که وقتی من یک مطلبی رو توی دیتابیس برنامم گذاشتم ، کاربر با متصل شدن به اینترنت بتونه اون رو ببینه .
اما بلد نیستم که چطور یک دیتابیس آنلاین بسازم و به سرور متصلش کنم و بیارمش توی اندروید استودیو
خواهشا کامل جواب بدید
من در سطح متوسط رو به پایین هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.