محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز با یک پکیج آموزشی اومدیم در خدمتتون عنوان پکیج : realtime database in firebase فایربیس چیست : ی قابلیت جدیده از سوی گوگل برای برنامه نویسان است که بتوانند اپلیکیشن های تحت اندورید ، آی او اس و وب خود را به سرعت و آسانی پیاده کنند. فایربیس قسمت های مختلفی داره از جمله : Auth , realtime database , storage,web hosting,user config, cloud messaging , etc در آموزش ما قصد داریم که Realtime database رو به شما معرفی کنیم و به شما یادبدیم که چگونه اون رو در اپلیکیشن اندروید خود راه اندازی کنید و کتابخونه های موردنیاز رو به پروژه اد کنیم . سرفصل های آموزش : -آموزش وصل شدن به firebase console -آموزش ایجاد پروژه در کنسول فایربیس -وصل کردن پروژه فایربیس به اندروید استدیو -افزودن کتابخانه های لازم -اشنایی با ساختار دیتابیس(noSQL) -ارسال اطلاعات به صورت دستی در وب -ارسال اطلاعات در اندروید -دریافت اطلاعات و نمایش آن در لیست ویو به صورت سرویس پایدار منتظر دیگر آموزش ها باشید لینک دمو :دمو نکته : در realtime database دیگر لازم به نوشتن کد php نیست. توجه : firebase برای توسعه دهندگان ایرانی قابل دسترسی نیست و ما در این آموزش گوگل رو دور میزنیم. :دی موفق باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ محصول تایید و به فروشگاه اضافه شد قیمت: 8800 تومان لینک خرید : نکته: آموزش در 5 فایل مختلف آپلود شده و حجم مجموع فایل ها 200 مگابایت است 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehran Faraji 0 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۴۰۰ سلام من خرید کردم ولی لینکی نبود دانلود کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۴۰۰ در 4 ساعت قبل، Mehran Faraji گفته است : سلام من خرید کردم ولی لینکی نبود دانلود کنم سلام. از قسمت فروشگاهو مدیریت خریدها دانلود کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.