afshin006 6 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 دوستان من یک دیتابیس اس کیو ال دارم که چند فیلد داره، میخام اطلاعات دیتابیس خوانده بشه و در یک فایل تکست ذخیره بشه به عنوان خروخی به کاربر تحویل داده بشه ممنون میشم راهنمایی کنید و کد های مربوطه را بهم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2017 سلام بررسی کدها با خودتون if file.exist(file.diriinternal,"db.db") = false then file.copy(file.dirassets,"db.db",file.dirinternal,"db.db" end if if sql.isinitialized = false then sql.initialize(file.dirinternal,"db.db",true) end if dim myText as string cur = sql.exeQuery("select * from tbl") for i = 0 to cur.rowCount - 1 cur.position = i myText = myText & cur.getString("id")&"#"&cur.getString("name")&"**" next file.writeString(file.dirinternal,"text.txt",myText) خروجی 1#shahab**2#amin**3#mehdi** لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afshin006 6
دوستان من یک دیتابیس اس کیو ال دارم که چند فیلد داره، میخام اطلاعات دیتابیس خوانده بشه و در یک فایل تکست ذخیره بشه به عنوان خروخی به کاربر تحویل داده بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید و کد های مربوطه را بهم بگید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.