mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ سلام ممنون از اساتید من یک مشکل دارم که منو متریال در گوشی های ورژن پایین اجرا نمیشه فکر کنم مشکل api باشه باید چه کار کنم؟(هیچ رشته ای از api ندارم) از api 23 استفاده می کنم و از کتابخانه زیر هم استفاده می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ww2 4 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ متریال برای اندروید5 به بالاست بعد فکر میکنم api 23 یعنی ورژن 6 اندروید که اگه ورژن اندروید از اون پایین تر باشه برنامه کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ برای حل مشکل api23 پایینتر باید از کتایخانه AppCompat استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ کسی نمی تونه راهنمایی کنه من تمام api ها رو نصب کردم ولی در اندریود های پایین منو متریال اجرا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام
ممنون از اساتید
من یک مشکل دارم که منو متریال در گوشی های ورژن پایین اجرا نمیشه فکر کنم مشکل api باشه باید چه کار کنم؟(هیچ رشته ای از api ندارم)
از api 23 استفاده می کنم
و از کتابخانه زیر هم استفاده می کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.