rezanaseri 6 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۵ با سلام من یک مشکل با این کتابخانه دارم موقعی که می خواهم کامپایل بگیرم ارور زیر را میدهد در حالی که من مسیر های فایل های xml را هنم چک کردم و همه چی ظاهرا درست است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سلام لطفا دوستان جواب بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سلام مهندس بنده اولین باره اسم این کتابخانه رو میشنوم و اصلا باهاش اشنایی ندارم... با API چند دارین کامپایل میگیرید؟ E:\Android-Studio-SDK\platforms\android-21\android.jar از API بالا استفاده کنید مثلا 21 ! احتمال زیاد واسه پایین بودن API تون هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سلام من api 21 رادانلود کردم و از آخرین ورژن b4a هم استفاده کردم ولی باز همان ارور را می دهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سورس رو قرار بدید برامون لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ با سلام سورس پیوست شد http://fsc-co.com/download/lib.zip یه سوال دیگه علت این ارور چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
با سلام من یک مشکل با این کتابخانه دارم
موقعی که می خواهم کامپایل بگیرم ارور زیر را میدهد
در حالی که من مسیر های فایل های xml را هنم چک کردم و همه چی ظاهرا درست است
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.