stm32 22 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان عزیزم من احتیاج به تابعی دارم که بتونه یک زیر رشته را در یک رشته جستجو کنه و اگر وجود داشت پاسخ مثبت بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سلام اگر درست متوجه شده باشم هموطن Sub search(text As String,item As String) As Boolean If text.Contains(item) Then Return True End If Return False End Sub میاد item رو سرچ میکنه در text به شکل زیر استفاده کنید search("سلام من شهاب هستم","شهاب") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stm32 22 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم دوست عزیزم حالا میشه بگید چطور میتونم یک قسمت خاص از یک رشته را جدا کنم مثلا یک رشته بزرگ دایم که یک قسمتش نوشته data حالا من میخوام هر چی اطلاعات بعد از این اومده را تو یک متغیر رشته بریزم واقعیتش من میکروکنترولر کار میکنم و زیاد از برنامه نویسی اندروید سر در نمیارم اونجا برنامه نویسی یک مقدار متفاوت و البته با زیان سی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ با تابع sub string این کار انجام میشه برای مثال میگم این رو ببینید Dim test As String = "this is my data=112233" Dim test2 As String = test.SubString(test.IndexOf("data") + 4) الان من اومدم و گفتم مکان دقیق کلمه ی دیتا رو + 4 تا خونه بعدش یعنی بعد از مساوی ، به بعد رو برای من بریزه توی test2 البته این برای وقتیه که پوزیشن دیتا رو ندارید و نمیدونید هم چند تا اطلاعات دارید اگر شما بخواین از عبارت زیر، عدد رو بگیرید به این شکل مییشه shahab112234shahab Dim test3 As String = "shahab112234shahab" Dim test4 As String = test3.SubString2(6,11) میاد و از ایندکس 6 که حرف 1 هست تا ایندکس یازده که حرف 4 هست رو میگیره موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
stm32 22
سلام دوستان عزیزم من احتیاج به تابعی دارم که بتونه یک زیر رشته را در یک رشته جستجو کنه و اگر وجود داشت پاسخ مثبت بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.