stm32 22 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان من احتیاج به توابع تبدیل رشته به عدد و عدد به رشته دارم ممنون میشم راهنمای کنید یا علی مدد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ منظورتون چیه هموطن؟ تبدیل عدد به رشته ینی این؟ 221 دو دو یک دویست و بیست و یک یا این که یه int بدید که 221 رو داره و یه استرینگ بگیرید که توش نوشته 221 یکم واضح توضیح بدید سوالتون رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stm32 22 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سلام داداش خیلی ممنونم که پاسخ دادی منظورم از رشته همون استرینگ هست و منظورم هم از عدد همون int لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ بیسیک auto cast انجام میده شما به این شکل میتونید کار کنید dim adad1 , adad2 as int dim str1,str2 as string adad1 = 111222 str1 = adad1 log(str1) str2 = "221123" adad2 = str2 log(adad2) تست کنید ببینید چی میشه هموطن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
stm32 22
سلام دوستان من احتیاج به توابع تبدیل رشته به عدد و عدد به رشته دارم ممنون میشم راهنمای کنید یا علی مدد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.