fadaborhani 1 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ با سلام امیدوارم حالتون خوب باشه بچه ها میخوام گوشیم بعد از دریافت تماس به صورت خودکار شماره تماس گیرنده را با پیام ارسال کنه به شماره خاصی ولی در outbox گوشی ذخیره نشه چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، fadaborhani گفته است : با سلام امیدوارم حالتون خوب باشه بچه ها میخوام گوشیم بعد از دریافت تماس به صورت خودکار شماره تماس گیرنده را با پیام ارسال کنه به شماره خاصی ولی در outbox گوشی ذخیره نشه چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با سلام به نظرم شما میخاید تقریبا یک نوع تروجان بسازید :دی ببین دوست عزیز آموزشا تو انجمن هست با ی سرچ ساده میتونید پیدا کنید مثلا شما میخاید که تماس ها رو دریافت کنه ، پس شما لازم دارید که سابقه تماس رو ببیند که آموزشش تو انجمن هست اگه سرچ کنید ، و میخاید ی متن رو واسه شما اس ام اس کنه ، که اینم دوباره آموزشش تو انجمن هست موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fadaborhani 1
با سلام امیدوارم حالتون خوب باشه بچه ها میخوام گوشیم بعد از دریافت تماس به صورت خودکار شماره تماس گیرنده را با پیام ارسال کنه به شماره خاصی ولی در outbox گوشی ذخیره نشه چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.