مسعود دلفان آذری 52 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان چجوری میشه با یه کنترل تایمر، یک لیبل رو هر 100 میلی ثانیه مخفی و ظاهر کرد؟ من از کد زیر استفاده میکنم اما جواب نمیگیرم: Dim Timer3 As Timer Timer3.Initialize("Timer3",800) Timer3.Enabled = True Sub Timer3_Tick If Label2.Visible = True Then Label2.Visible = False Else Label2.Visible = True End If End Sub تشکر... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سلام ببین منظورت اینه.... تست کن مخفی و ظاهر میشه با این کد: Sub label_Click tt.Initialize("t1",100) tt.Enabled = True label.Visible = False End Sub Sub t1_Tick label.Visible = True tt.Initialize("t2",100) tt.Enabled = True End Sub Sub t2_Tick label.Visible = False tt.Initialize("t1",100) tt.Enabled = True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مسعود دلفان آذری 52 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ داداش همون کدی که نوشته بودم درست بود، سهواً جای False رو اشتباه نوشته بودم! کد شما هم درسته تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مسعود دلفان آذری 52
سلام دوستان
چجوری میشه با یه کنترل تایمر، یک لیبل رو هر 100 میلی ثانیه مخفی و ظاهر کرد؟
من از کد زیر استفاده میکنم اما جواب نمیگیرم:
Dim Timer3 As Timer
Timer3.Initialize("Timer3",800)
Timer3.Enabled = True
Sub Timer3_Tick
If Label2.Visible = True Then
Label2.Visible = False
Else
Label2.Visible = True
End If
End Sub
تشکر...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.