afshin006 6 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2017 دوستان من چند ماهی است چنتا برنامه فرستادم برای اول مارکت ، هر ماه درخواست تصفیه حساب میدم میگه تا دوماه آینده پرداخت خواهد شد، اما پس از گذشت 6 ماه هیچ پرداختی انجام نشده ، آیا از دوستان کسی با اول مارکت کار کرده، باید چ کار کنم ، ؟ لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2017 سلام داداش. من 5 بار تسویه داشتم تقریبا سه ماه یکبار ولی اینو بگم که یک سال اول اصلا تسویه نشد. بعد از یک سال پرداخت ها شروع شد. شما زیاد خودتو در گیر نکن پرداختشون دست خودشون نیس. همراه اول میده اونم به زور . موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2017 درضمن جدیدا یک پیام دادن از حسابداری که همه باید تو بانک انصار حساب باز کنن شمارشو تو پنل بزنن .. اینم راه و بهانه جدید برای تاخیر در تسویه های این ماه خخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed692 37 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2017 در 21 دقیقه قبل، RoyaPM گفته است : درضمن جدیدا یک پیام دادن از حسابداری که همه باید تو بانک انصار حساب باز کنن شمارشو تو پنل بزنن .. اینم راه و بهانه جدید برای تاخیر در تسویه های این ماه خخخ اصلا اینقدر گمراه کننده درست کردن ادم می مونه مشخصات همون حساب انصارشو چجوری وارد کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2017 در 37 دقیقه قبل، saeed692 گفته است : اصلا اینقدر گمراه کننده درست کردن ادم می مونه مشخصات همون حساب انصارشو چجوری وارد کنه شماره حساب بانک های انصار این شکلی هست داداش شما نگران نباشید من چند باری برام واریز کردن فقط هر ماه درخواست تصفیه بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed692 37 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2017 در ۱ ساعت قبل، امین پوراباذری گفته است : شماره حساب بانک های انصار این شکلی هست داداش شما نگران نباشید من چند باری برام واریز کردن فقط هر ماه درخواست تصفیه بزنید میشه بگی الان باید اینو چی وارد کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2017 شماره حساب 15 رقمی که توی دفترچه حساب موجوده رو بدون خط تیره و طوری که تو پنل جا بشه وارد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.