fun_code 216 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سلام میگم چرا محدوده متغیر Byte در ویژوال بیسیک 0 تا 255 است... اما در بیسیک فور اندروید 0 تا 127 است ؟ خب بنده الان آرایه ای از بایت ها دارم... اگر این آرایه رو به سرور که با PHP نوشته شده بفرستم ، مشکل ایجاد میشه که ! چون محدوده عددی متغیر بایت در PHP هم اگر اشتباه نکنم 0 تا 255 است. فرض کنید در B4A عدد 129 رو میریزم در یک متغیر بایت ، چون از محدوده این متغیر رد کرده مقدارش میشه 127- و ارسال میکنم به سرور... در سمت سرور چون تا 255 رو نگه میداره ، عدد 127- که ریخته بشه داخلش ، مقدار ارسال شده مورد نظر تغییر میکنه که... امیدوارم درست توضیح داده باشم. لطفا راهنمایی بفرمایید که این مورد رو چطور میشه برطرف کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ یعنی از دوستان عزیز ، کسی تا الان در استفاده از بایت ها و ارتباط با هاست دچار مشکل نشده ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام
میگم چرا محدوده متغیر Byte در ویژوال بیسیک 0 تا 255 است...
اما در بیسیک فور اندروید 0 تا 127 است ؟
خب بنده الان آرایه ای از بایت ها دارم...
اگر این آرایه رو به سرور که با PHP نوشته شده بفرستم ، مشکل ایجاد میشه که !
چون محدوده عددی متغیر بایت در PHP هم اگر اشتباه نکنم 0 تا 255 است.
فرض کنید در B4A عدد 129 رو میریزم در یک متغیر بایت ، چون از محدوده این متغیر رد کرده مقدارش میشه 127- و ارسال میکنم به سرور...
در سمت سرور چون تا 255 رو نگه میداره ، عدد 127- که ریخته بشه داخلش ، مقدار ارسال شده مورد نظر تغییر میکنه که...
امیدوارم درست توضیح داده باشم.
لطفا راهنمایی بفرمایید که این مورد رو چطور میشه برطرف کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.