shekaf 30 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سلام تا اونجا که من کار کردم one signal بهترین سیستم نوتیفیکیشن هست چندی پیش و من با خرید سورس کدی تونستم تو بی فور ای راه اندازی کنم اما مشکل اینجاست که من نیاز به Player Id یوزری که وارد برنامه میشه هستم تا بتونم مستقیم به اون کاربر پیام بدم در حالتی که الان تو سورس هست به همه کاربر ها میشه پیام داد و در سیستم وان سیگنال همه کاربر ها دیده می شن اما شما نمیتونی از روی مدل موبایل یا کشورش همینجوری پیام بردی کسی کار کرده نوتیفیکیشن ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، RoyaPM گفته است : من نمیدونم وقتی سرویس های رایگان و پر قدرتی مثل پوشه هستش از سرویس های خارجی استفاده می کنید.. پوشه واقعا قدرتمنده یبار تست بزنید میفهمید ممکن هست برام سورسش رو بدین ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mre 14 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ داداش بزار سورس رو من لازم دارم. در ضمن پوشه تا 500000 تا نوتیفیشن رایگان داره بقیه اش رو باید پول بدین دوستان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، shekaf گفته است : ممکن هست برام سورسش رو بدین ؟ پوشه - سرویس ارسال پوش نوتیفیکیشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ من یه سرویس نوتیفیکیشن نوشتم به همین سادگی اگه مدیر مطلب رو مهم کنه من سورس کامل رو قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ من نمیدونم وقتی سرویس های رایگان و پر قدرتی مثل پوشه هستش از سرویس های خارجی استفاده می کنید.. پوشه واقعا قدرتمنده یبار تست بزنید میفهمید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ چشمک هم خیلی خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shekaf 30
سلام
تا اونجا که من کار کردم one signal بهترین سیستم نوتیفیکیشن هست
چندی پیش و من با خرید سورس کدی تونستم تو بی فور ای راه اندازی کنم
اما مشکل اینجاست که من نیاز به Player Id یوزری که وارد برنامه میشه هستم
تا بتونم مستقیم به اون کاربر پیام بدم
در حالتی که الان تو سورس هست به همه کاربر ها میشه پیام داد
و در سیستم وان سیگنال همه کاربر ها دیده می شن اما شما نمیتونی از روی مدل موبایل یا کشورش همینجوری پیام بردی
کسی کار کرده نوتیفیکیشن ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.