رضا جابرپور 179 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ تشخیص اینکه دستگاه موبایله یا تبلت GetDevicePhysicalSize فرمول محاسبش بدین صورته که : Size = ((Width / 160 / Scale) ^ 2 + (Height / 160 / Scale) ^ 2) ^ 0.5 یا : Sqrt(Power(lv.Height / lv.Scale / 160, 2) + Power(lv.Width / lv.Scale / 160, 2)) tabletormobile.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخانه desinscriptsb4a ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخانه desinscriptsb4a ؟؟ دوست عزیز لطفا قبل از پست دادن حتما جست و جو کنید: http://answercenter.ir/topic/1803-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-desinscriptsb4a/ بالای سایت قسمت جست و جو داره . هر عبارتی که بخواهید رو میتونید جست و جو کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز لطفا قبل از پست دادن حتما جست و جو کنید: http://answercenter.ir/topic/1803-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-desinscriptsb4a/ بالای سایت قسمت جست و جو داره . هر عبارتی که بخواهید رو میتونید جست و جو کنید آقای ایزدی معلومه که خیلی سرتون شلوغه!!، من قبلا سرچ کرده بودم و هر جا این کتابخونه ازش اسمی برده بودند رفتم دیدم. توی همه لینکها، به جای کتابخانه سورس گذاشته شده. چند نفر دیگه هم که سوال کرده بودن ولی جواب نگرفتن! اتفاقا دیروز خودتون همونجا جواب یکی از سوالای منو دادید ولی کتابخونه رو نه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ آقای ایزدی معلومه که خیلی سرتون شلوغه!!، من قبلا سرچ کرده بودم و هر جا این کتابخونه ازش اسمی برده بودند رفتم دیدم. توی همه لینکها، به جای کتابخانه سورس گذاشته شده. چند نفر دیگه هم که سوال کرده بودن ولی جواب نگرفتن! اتفاقا دیروز خودتون همونجا جواب یکی از سوالای منو دادید ولی کتابخونه رو نه!! بنده با babecatdog عزیز تماس میگیرم امروز که بیان کتابخانه رو هم اضافه کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ بنده با babecatdog عزیز تماس میگیرم امروز که بیان کتابخانه رو هم اضافه کنند آقای ایزدی ما همچنان منتظریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ با عرض پوزش از مهدی ایزدی عزیز همانطور استاد عزیز مرقوم نمودند در آدرس زیر موجود هست اگه دقت کنید . چشم مجدد توی همین پست می گذارم . با تشکر از لطف همتون این برنامه ویرایش اوله قرار بود دوستان حمایت کنن و تست کنن که ... http://answercenter.ir/topic/1803-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-desinscriptsb4a/?p=11740 desinscripb4a.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.