keivan 29 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سلام عزیزان... کسی کدی چیزی در مورد تبدیل تاریخ شمسی به میلادی داره؟ لطف کنه بفرسته من جستجو کردی به نتیجه ای نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imvic 23 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ در 57 دقیقه قبل، keivan گفته است : سلام عزیزان... کسی کدی چیزی در مورد تبدیل تاریخ شمسی به میلادی داره؟ لطف کنه بفرسته من جستجو کردی به نتیجه ای نرسیدم سلام دوست عزیز کتابخانه هایی برای این کار نوشته شده مثل کتابخانه شمسی اینجا میتونی دانلودش کنی کار باهاشم ساده اس موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imvic 23 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ در 16 دقیقه قبل، imvic گفته است : سلام دوست عزیز کتابخانه هایی برای این کار نوشته شده مثل کتابخانه شمسی اینجا میتونی دانلودش کنی کار باهاشم ساده اس موفق باشید کار میکنه که اوکی اینو بزن لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keivan 29 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ در 20 ساعت قبل، imvic گفته است : نوکرم داداش اینکه واسه میلادی به شمسی هست! من شمسی به میلادی میخوام میتونی کمک کنی? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imvic 23 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، keivan گفته است : داداش اینکه واسه میلادی به شمسی هست! من شمسی به میلادی میخوام میتونی کمک کنی? یه فایل برات میفرستم یه سورس توش داره یه کتابخانه این سورس دیگه هرچی که بخوای و داره هم اینکه میتونی قمری و میلادی و شمسی و همه رو به هم تبدیل کنی فقط یکم خلاقیت میخواد موفق باشی Link لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
keivan 29
سلام عزیزان...
کسی کدی چیزی در مورد تبدیل تاریخ شمسی به میلادی داره؟ لطف کنه بفرسته من جستجو کردی به نتیجه ای نرسیدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.