moriii79 10 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ من همیشه موقع کامپایل کردن برنامه ام این مشکل رو دارم لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ شما شبیه ساز خودتونو باز نکردین تو تصویری که دادین نوشته No Device Found یعنی شبیه سازی پیدا نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ درود و خوش آمد بهتون میگم توی یک تاپیک دیگه هم همین موضوع مطرح شده بود که پاسخ داده شد. شما به منوی Project برید و گذینه ی Manifest Editor رو انتخاب کنید و دو خط زیر رو اضافه و ذخیره بزنید: AddPermission(android.permission.INTERNET) AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) البته این عمل به تنهایی امکان داره مشکل شما رو حل کنه: از منوی Tools گذینه Restart ADB Server رو بزنید *خواب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ ابتدا از منوی Tools گزینه Restart ADB Server رو بزنید بعد از منوی tool گزینه clean project رو بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moriii79 10
من همیشه موقع کامپایل کردن برنامه ام این مشکل رو دارم
لطفا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.