bahonar19 23 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوام مثلا تو آدرس زیر : http://www.aparat.com/v/EgN42/Eminem_-_Lose_Yourself_%5BHD%5D قسمت EgN42 رو جدا کنم مثلا توی زبان پی اچ پی میگم که url آپارات که میشه تا / عه بعده v با نول ریپلیسش کن ، هروقت به / رسیدی ، بقیشو حذف کن ، بعدشم دوباره / رو با نول ریپلیس میکنم تو بیسیک همچنین چیزی میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز؛ بله میشه، مثلا متد جایگزینی: Dim str As String str = "testStr" str = str.Replace("test","")' str = "Str" این متد مقدار test رو در رشته ی str با مقدار خالی رشته جایگزین میکنه و نتیجه میشه "Str" متدهای دیگه هم هست که به همین ترتیب هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahonar19 23
سلام دوستان
من میخوام مثلا تو آدرس زیر :
قسمت EgN42 رو جدا کنم
مثلا توی زبان پی اچ پی میگم که url آپارات که میشه تا / عه بعده v با نول ریپلیسش کن ، هروقت به / رسیدی ، بقیشو حذف کن ، بعدشم دوباره / رو با نول ریپلیس میکنم
تو بیسیک همچنین چیزی میشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.