moriii79 10 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ سلام. من این مشکل رو دارم که نمیتونم CPU/ABI رو انتخاب کنم و برنامه هی ارور میده لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush_k12 7 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سلام من در بعضی از موارد مجبورم از AVD خود B4A استفاده کنم ولی موقع اجرا این خطا رو میده مشکل کجاست؟؟؟ Starting emulator for AVD 'a' emulator: ERROR: x86 emulation currently requires hardware acceleration! Please ensure Intel HAXM is properly installed and usable. CPU acceleration status: HAX kernel module is not installed! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ system image مورد API شما رو پیدا نمیکنه اگه نریختین باید دانلود کنین اگه ریختین باید دقیقا پوشه مورد نظر بریزین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ایراد از این پوشه شماست در محل نصب sdk : Program Files\Android\android-sdk\system-images ببینین اصلا پوشه ای هست تو پوشه آخر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moriii79 10 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ دیدم نبود، رفتم یه adt دیگه دان کردم داشت و مشکل حل شد با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moriii79 10
سلام. من این مشکل رو دارم که نمیتونم CPU/ABI رو انتخاب کنم و برنامه هی ارور میده
لطفا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.