sarv 12 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان و اساتید گل من میخوام یک اپ بسازم که قابلیت حاضر غایب داشه باشه برای دانش اموزان و تو دیتابیس افلاین ذخیره کنه کسی هست کمک و راهنماییم کنه تو دیتابیسش یکم موندیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ مهندس سلام شما اگر میخواهید از کاربرد این sql دیتابیس آفلاین آشنایی پیدا کنید بهتر یک سر به این تایپیک بزنید اونجا منم مثل شما با این دیتابیس آفلاین آشنایی نداشتم و تونستم یاد بگیرم من اونجا اومدم یک فرم لاگین اموزش دیدم به کمک دیتابیس sql ( افلاین ) شما برای اینکه یک استارت بخودت بزنی حتما این تایپیک سر بزن و با خونسردی روی این زمینه کار کن بعد میتونی پروژه های جالبتر از این تو دهنت میتونی مسیریابی کنی موفق باشی ساخت پسورد ورود به فرم activity - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sarv 12
سلام دوستان و اساتید گل من میخوام یک اپ بسازم که قابلیت حاضر غایب داشه باشه برای دانش اموزان و تو دیتابیس افلاین ذخیره کنه کسی هست کمک و راهنماییم کنه تو دیتابیسش یکم موندیم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.