omidquest 41 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ سلام من میخوام برنامه من بعد از نصب به صورت پیش فرض به یه دیتابیس آفلاین متصل باشه با یسری رکورد در اولین اتصال به اینترنت دیتا بیس افلاین من با یه دیتا بیس تکمیل تر از لحاظ رکورد آپدیت بشه ممکنه دوستان راهنمایی کنن چطوری باید اینکارو انجام بدم؟ اصلا اینکار عملیاتی هست یا نه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و یا منبع رو ارائه بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ درود این آموزش استاد اسکندری فک کنم بدردتون بخوره اپدیت دیتابیس افلاین(از طریق بانک انلاین) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omidquest 41 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ در 14 دقیقه قبل، mkabir گفته است : درود این آموزش استاد اسکندری فک کنم بدردتون بخوره اپدیت دیتابیس افلاین(از طریق بانک انلاین) بینهایت ممنون دوست خوبم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omidquest 41
سلام
من میخوام برنامه من بعد از نصب به صورت پیش فرض به یه دیتابیس آفلاین متصل باشه با یسری رکورد
در اولین اتصال به اینترنت دیتا بیس افلاین من با یه دیتا بیس تکمیل تر از لحاظ رکورد آپدیت بشه
ممکنه دوستان راهنمایی کنن چطوری باید اینکارو انجام بدم؟
اصلا اینکار عملیاتی هست یا نه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و یا منبع رو ارائه بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.