stm32 22 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخو.ام برای نرمافزارم یک برگه درباره ما درست کنم بصورتی که وقتی یک دکمه را زدند یک دیاگو باز بشه که داخلش دو تا لینک مثلا سایت و ادرس تلگرام باشه میخواستم ببینم چطور میشه این عمل را انجام داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ درود یکی از بهترین کارها اینه که یک پنل رو نمایش بدید یعنی Visible = True کنید و هر شکلی که دوست دارید اون قسمت رو تنظیم کنید بعدش هم Visible = False کنید همچنین توی خود Panel_Click عبارت Return بنویسید که روی خود پنل که کلیک میشه اشیا زیرش رو تحت تاثیر قرار نده موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ سلام مهندس شما می تونید به راحتی از این روش استفاده کنید با ایجاد باتن یا لیبل میتونی این روش انجام بدی Sub Label3_web__Click StartActivity(web.OpenBrowser("https://answercenter.ir/")) End Sub Sub Label_telegram_Click StartActivity(web.OpenBrowser("https://t.me/Mohamadzadeh68")) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stm32 22 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ از پاسخهاتون خیلی ممنونم ولی نمیشه خود نوشته بصورت لینک و ابی باشه که وقتی روی نوشته میزنه بره به اون ادرس مثل برنامه هایی که برای کامپیوتر مینویسیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز یک کمی سرچ میکردین ، به نتیجه ی دلخواهتونم زود تر میرسیدین ، بفرمایید ، دقیقا مطلبی که خودتون دارین اشاره میکنید در ضمن در طرح سوالتون دقت کنید ، خودتون فرموده بودین که بر روی باتن میخواین این اعمال لینک رو انجام بدین و دوستان هم راهنماییشون درست بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
stm32 22
سلام دوستان من میخو.ام برای نرمافزارم یک برگه درباره ما درست کنم بصورتی که وقتی یک دکمه را زدند یک دیاگو باز بشه که داخلش دو تا لینک مثلا سایت و ادرس تلگرام باشه میخواستم ببینم چطور میشه این عمل را انجام داد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.