من یه جند تا سوال دارم که نمیدونم مشکل از منه یا کتابخونه
1- چرا من تو لیست ویوویی که ادد کردم از دیتایس اخرین ایتم نصفه نشون میده البته اگه تعداد استم ها به ارتفاعع لیست نرسه مشکلی نداره و درسته
2-تا جایی که میدونم ایونت نویمی که برای ساب سلکت میزاریم باید حتما list باشه پس چیجوری اگه دو تا لیست داخل یه اکتیوتی باشن رو تفاوتی توی دستور کلیکشون بدیم؟
3-اگه ما اطلاعاتمون رو از دیتا بگیریم باید از اداپتر دیتا استفاده کنیم ولی خب داخل این اداپتر چیجوری از دکمه های کلیک و ... استفاده کنیم
4- میشه مثلا به یه لای اوت ایکس ام ال یه باتن اضافه کرد البته با ایدی button و ازش تو اپ استفاده کرد و دستور کلیکش رو هم مثه بقیه لای اوت ها از ساب کلیک گرفت؟
5- روشی هست با جاوا ابجکت یا این لاین جاوا یا ... بیایم ویو های دیگه به لای اوت اضافه کنیم و ساب ایونت هاشون رو بکار ببریم تو بیسیک
*****لطفا کمک کنید خیلی برا مهمن این سوالا******
من اومدم برای مشکل دوم ساب رو بشکل زیر نوشتم ولی جواب نداد: چرا ؟
Sub list_select (ParentEventName As String,position As Int)
If ParentEventName="Alistview" Then
label_s.Text=Alistview.GetLabelTextbyID("text1",position)
label_s2.Text=Alistview.GetLabelTextbyID("text2",position)
else If ParentEventName="Alistview2" Then
label_s.Text=Alistview2.GetLabelTextbyID("text1",position)
label_s2.Text=Alistview2.GetLabelTextbyID("text2",position)
End If
End Sub
سوال
sshayan 0
سلام
من یه جند تا سوال دارم که نمیدونم مشکل از منه یا کتابخونه
1- چرا من تو لیست ویوویی که ادد کردم از دیتایس اخرین ایتم نصفه نشون میده البته اگه تعداد استم ها به ارتفاعع لیست نرسه مشکلی نداره و درسته
2-تا جایی که میدونم ایونت نویمی که برای ساب سلکت میزاریم باید حتما list باشه پس چیجوری اگه دو تا لیست داخل یه اکتیوتی باشن رو تفاوتی توی دستور کلیکشون بدیم؟
3-اگه ما اطلاعاتمون رو از دیتا بگیریم باید از اداپتر دیتا استفاده کنیم ولی خب داخل این اداپتر چیجوری از دکمه های کلیک و ... استفاده کنیم
4- میشه مثلا به یه لای اوت ایکس ام ال یه باتن اضافه کرد البته با ایدی button و ازش تو اپ استفاده کرد و دستور کلیکش رو هم مثه بقیه لای اوت ها از ساب کلیک گرفت؟
5- روشی هست با جاوا ابجکت یا این لاین جاوا یا ... بیایم ویو های دیگه به لای اوت اضافه کنیم و ساب ایونت هاشون رو بکار ببریم تو بیسیک
*****لطفا کمک کنید خیلی برا مهمن این سوالا******
من اومدم برای مشکل دوم ساب رو بشکل زیر نوشتم ولی جواب نداد: چرا ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.