morti08 19 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سلام من یه table دارم با حدود 20 سطر و سه ستون id-name-familly میخوام وقتی توی edit text یکی از ستون name رو تایپ کردم ، اول مشخص کنه که در ستون name وجود داره بعد شماره آیدی رو بهم بده (در ستون name عدد نیس فقط حروف وجود داره) ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سلام خوب هستی مهندس ... در مورد سوال شما که گفتید 20 تا سطر و 3 تا ستون که اونم از جنس edit text باشه درسته ؟ یعنی میخوان 60 عدد edit text رو لایوت ایجاد کنید ؟؟/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/10/26, 14:34:57، mojtaba68 گفته است : سلام خوب هستی مهندس ... در مورد سوال شما که گفتید 20 تا سطر و 3 تا ستون که اونم از جنس edit text باشه درسته ؟ یعنی میخوان 60 عدد edit text رو لایوت ایجاد کنید ؟؟/ سلام ممنون مهندس نه table تعریف شده و تمام فیلد ها پره میخوام داخل edittext متنم رو تایپ کنم اول تشخیص بده که توی table وجود داره یا نه، بعد همون متن تایپ شده رو بگه آی دیش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ در 15 دقیقه قبل، morti08 گفته است : سلام ممنون مهندس نه table تعریف شده و تمام فیلد ها پره میخوام داخل edittext متنم رو تایپ کنم اول تشخیص بده که توی table وجود داره یا نه، بعد همون متن تایپ شده رو بگه آی دیش چیه؟ درود دوست عزیز . اول میایم بررسی میکنیم اگر وجود داشت id رو میگیریم و اگر نبود پیام میده cur = sq.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE Name = '"& edittext1.Text &"'") If cur.RowCount = 0 Then 'وجود ندارد Else cur.position = 0 log(cur.getint("id") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/10/26, 21:09:11، mkabir گفته است : درود دوست عزیز . اول میایم بررسی میکنیم اگر وجود داشت id رو میگیریم و اگر نبود پیام میده cur = sq.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE Name = '"& edittext1.Text &"'") If cur.RowCount = 0 Then 'وجود ندارد Else cur.position = 0 log(cur.getint("id") End If واقعا ممنون از پاسختون همون چیزی که می خواستم بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
morti08 19
سلام
من یه table دارم با حدود 20 سطر و سه ستون id-name-familly میخوام وقتی توی edit text یکی از ستون name رو تایپ کردم ، اول مشخص کنه که در ستون name وجود داره بعد شماره آیدی رو بهم بده (در ستون name عدد نیس فقط حروف وجود داره)
ممنون میشم راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.