navidghasemi 0 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سلام من میخوام در اندروید استودیو یک برنامه بسازم که یک لیست فارسی داشته باشه و با کلیک روی هر گزینه از لیست به یک صفحه جدا بره اگه میشه کمک کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، navidghasemi گفته است : سلام من میخوام در اندروید استودیو یک برنامه بسازم که یک لیست فارسی داشته باشه و با کلیک روی هر گزینه از لیست به یک صفحه جدا بره اگه میشه کمک کنید... با سلام دوست عزیز لازم به ایجاد تاپیک نبود ، با ی جستجو ساده میتونستید آموزش های مربوطه رو ببینید ، برای این اپ شما ، باید ابتدا آموزش لیست ویو ، و آموزش اینتنت intent رو ببینید که دربخش آموزش های تصویری موجوده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
navidghasemi 0 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ ببخشید اگه میشه کینک بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ بفرما موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
navidghasemi 0 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ در 11 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : بفرما موفق باشی تشکر از شما دوست عزیز اگه میشه لینک لیست ویو هم بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ بفرمایید بهتره به یکم خودتون هم جست و جو کنید وقتتونو پای تاپیکا حروم نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
navidghasemi 0
سلام من میخوام در اندروید استودیو یک برنامه بسازم که یک لیست فارسی داشته باشه و با کلیک روی هر گزینه از لیست به یک صفحه جدا بره
اگه میشه کمک کنید...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.