imvic 23 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ <?php $con=mysqli_connect("localhost","imvicir_usertut","***","imvicir_amozesh"); if(mysqli_connect_errno()){ echo "Failed To Connect To MYSQL" . mysqli_connect_error(); } $sql = ("UPDATE tutdb SET groups='g1' WHERE id=148"); if (mysqli_query($conn, $sql)) { echo "Record updated successfully"; } else { echo "Error updating record: " . mysqli_error($conn); } mysqli_close($conn); ?> سلام دوستان برای update اطلاعاتم در دیتابیس انلاین این php نوشتم ولی ارور میده لطفا راهنمایی میکنید ؟ ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سلام فکر کنم این اشتباه باشه if(mysqli_connect_errno()){ منظورت از errno همون error هست دیگه؟اشتباست و این استرینگ هارو اشتباه دادین con$ هست فکر کنم ن conn$ خطاش چیه اگر امکانش هست بگین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imvic 23 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ در 18 دقیقه قبل، نیما قبادی گفته است : سلام فکر کنم این اشتباه باشه if(mysqli_connect_errno()){ منظورت از errno همون error هست دیگه؟اشتباست و این استرینگ هارو اشتباه دادین con$ هست فکر کنم ن conn$ خطاش چیه اگر امکانش هست بگین؟ اقا دستت درد نکنه دو ساعته همش دارم با خطهای پایینش ور میرم خیالم راحت بود بالا درسته موقعه drag کردن n از بالا افتاده پایین بازم ممنون ******************************حل شد******************************* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
imvic 23
سلام دوستان برای update اطلاعاتم در دیتابیس انلاین این php نوشتم ولی ارور میده لطفا راهنمایی میکنید ؟ ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.