alirezaghdc 4 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ با سلام خدمت همه اساتید گرامی سوالم اینه که چطور میشه یک متغیر رشته ای یا حتی int رو به صورت هگزا تبدیل کرد واضح تر بگم به شکل زیر مثلا a="h" hex(a)=01010101 مثال بالا فرضی است و پس از اینکه تبدیل شد به هگزا بشه برش گردوند به حالت کاراکتر ( ایا روی حروف فارسی هم جواب میده ؟) پیشاپیش از اینکه سعی میکنید من رو راهنمایی بفرمایید ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaghdc 4 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/10/27, 00:12:19، مجید آرتا گفته است : سلام از کتابخونه ByteConverter استفاده کنید. کتابخونه به همراه یک سمپل واستون قرار میدم. ByteConverter1.1.zip ممنون بابت پاسختون اما یه مشکل هست من این کد رو نوشتم Dim bytes(0) As Byte bytes = conv.StringToBytes(m1,"1") Msgbox( conv.HexFromBytes(bytes) ,"Hex Shod") تو این کد m1 یه متن هست و نوعش string اما مسیج باکس هیچی نشون نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ در 7 ساعت قبل، alirezaghdc گفته است : ممنون بابت پاسختون اما یه مشکل هست من این کد رو نوشتم Dim bytes(0) As Byte bytes = conv.StringToBytes(m1,"1") Msgbox( conv.HexFromBytes(bytes) ,"Hex Shod") تو این کد m1 یه متن هست و نوعش string اما مسیج باکس هیچی نشون نمیده سلام برادر این قسمت اومدید آرایه ای رو با 0 خونه ساختید!!! به این شکل بنویسید » Dim bytes() As Byte لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ سلام از کتابخونه ByteConverter استفاده کنید. کتابخونه به همراه یک سمپل واستون قرار میدم. ByteConverter1.1.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaghdc 4 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/04, 11:11:35، مجید آرتا گفته است : سلام برادر این قسمت اومدید آرایه ای رو با 0 خونه ساختید!!! به این شکل بنویسید » Dim bytes() As Byte بازم جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezaghdc 4
با سلام خدمت همه اساتید گرامی
سوالم اینه که چطور میشه یک متغیر رشته ای یا حتی int رو به صورت هگزا تبدیل کرد
واضح تر بگم به شکل زیر مثلا
a="h"
hex(a)=01010101
مثال بالا فرضی است
و پس از اینکه تبدیل شد به هگزا بشه برش گردوند به حالت کاراکتر
( ایا روی حروف فارسی هم جواب میده ؟)
پیشاپیش از اینکه سعی میکنید من رو راهنمایی بفرمایید ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.