Coocala 35 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ ویرایش شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ سلام ود ارل یه برنامه با سی شارپ واسه همین کار نوشتن. واسه ارسال و دریافت فایل هستش. Android Tutorial - .Net FileTransfer - Implement AsyncStreams Prefix mode | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools من فایلش رو ندارم، دوستانی که دسترسی دارن میتونن دانلود کنن و قرار بدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ یه کابل usb و نرم افزار mobail go همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام ود ارل یه برنامه با سی شارپ واسه همین کار نوشتن. واسه ارسال و دریافت فایل هستش. Android Tutorial - .Net FileTransfer - Implement AsyncStreams Prefix mode | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools من فایلش رو ندارم، دوستانی که دسترسی دارن میتونن دانلود کنن و قرار بدن. این الان یه برنامه آمادس؟ من میخوام مقدار متن دریافت شده رو داخل ویندوز چک کنم و بعد مثلا یه دستوری رو اجرا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، shahrokhnazari گفته است : یه کابل usb و نرم افزار mobail go همین باید کار خودم باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
ویرایش شده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.